Секогаш сме практикувале бакнежи кои се цел сами по себе. Не знам зошто бканежот мора да биде вовед во нешто друго. Мене бакнежот ми е искјажување на нежност, љубов, блискост. Кога бевме во врска имавме подолги сесии на бакнување кои водеа или не водеа до секс зависи од расположение. Сега имаме пократки бакнувачки сесии, ама и пократки секс сесии бидејќи сме со мало дете и се е некако забрзано откако дете ќе заспие за да може ем да изгледаме филм, ем да се галиме, ем да потсреди по дома, ем да се спие зашто утре е долг нов ден. И затоа може сега имаме повеќе бакнувачки сесии од порано ама се пократки. Крадеме моменти и време и за страсен бакнеж во текот на денот и за пипкање, кога дете не гледа. Се бакнуваме и пред него секогаш кратко. Се бакнуваме обавезно сите тројца пред спиење. Прво баба и тато во уста (некогаш има малку јазик во тоа), потоа двајцата бакнуваме дете, па тоа нас па легнува да спие. Бакнежот мене отсекогаш ми бил цел сам по себе.
i jas go imav istiot problem a i seushte so mojot dechko, nesaka mnogu baknuvanje, kazuva toa ne mu bilo ubavo odsekogash, bese takov no vo posledno vreme pochna da me baknuva, no ne chesto u denot , nekogash jas preteruvam da, no svativ dek nesaka gnjavenje, neznam zoshto e takov, no znam edno deka koga osekjash kon osobata ljubov i tvojata zelba da go baknesh e golema, ako nesaka baknuvanje valjda ne e ni zaljuben tukyu mu e ubavo so tebe , bar taka jas miuslam i jas isto go napadjam go baknuvam i ostanuva nekogas samo na toa , nemora stalno da zavrsime u krevet , bar mojot mozebi zasho e postar i ne saka mnogu neznosti
Порано секогаш настојував да заврши кон нешто сексуално. Сега околу 30ка баш ми е убаво кога се бакнувам со некоја 18-19 години и не се форсираме на ништо, само убаво поминато време. Природно после 10тина искачања си доаѓа и интимност повеќе, но повеќе уживам во самиот момент сега отколку порано. Порано Бакнежите ми беа само ради реда додека не дојде до нешто повеќе.
Baknezite se ljubov,ne mora sex,ne e vazno ako dvajcata uzivaat,sakam baknuvanje,ama retko koga ostanuva bez sex
Многу пати. Некогаш само сакам да седиме, да се бакнуваме, гушкаме и да се мазиме со него, не ми се прави ништо повеќе. Не сме роботи, па при секое бакнување секс да имаме.
Па не сите мажи , мислам кај секој инвидуално , еве на пример дечко ми многу сака да се бакнуваме и цело време се бакнуваме и јас уживам во тоа но не води тоа секогаш кон секс. Многу сакаме да се бакнуваме и двајцата едвај се воздржуваме , исто така секогаш кога сме во кола чекаме семафори и е црвено се бакнуваме
Не и јас мислам дека никој маж не би сакал да остане само на тоа *За жал да напоменам, посебно во денешно време е така