Дај кажете ми со што можам да си направам сини прамени, а иам црна коса.. http://fc04.deviantart.net/fs40/f/2009/ ... oneKey.jpg значи вака нешо да биде бојата... ве молам за помош .
што да ти кажеме дали да направиш или каде да направиш ако е за тоа дали да направиш мојот совет убаво стои ама најубаво е со ситни прамени знам сестра ми имаше инаку ако ставиш големи кога ќе ти порасне косата ќе изгледа како да имаш тенџере на глава а не шатирана коса а со ситни е поубаво знам. Паа ти размисли позз
Ми се чини има едни спрејови во боја за коса. Прашај во парфимерииве. Не се многу скапи. А со фарба не е убаво. Ем мала си, ем ако сакаш да експериментираш секогаш се оштетува косата.
За боја знам имаше на црвена најмногу по парфемирииве. За тиркизна не знам. Би требало да има . Ако навистина се заинтересираш ќе најдеш. Е не знам дали по неколку миења се вадат. По повеќе миења, да. Таман работа да не се вадеше
Лелее и јас до пред некое време сакав да имам барем еден прамен во сина или розева боја, ама ми помина меракот пред то па сакав цела коса со плави (руси) прамени.. а сега ко ќе размислам подобро си викам - на кои дроги сум била јас да сакам во 5-6то одд цела коса ишатирана со плави прамени Инаку ако имаш темна коса мислам дека добро би ти стоело син прамен.. Neodlucna, не рече дека сака таква коса, туку таква боја на прамен
јас на крајот на август 2011 си ставив црвени прамени на кафена коса (во внатрешноста на косата,од надвор не беа убави )и ептен беше убаво прво планирав со руси прамени ама не ми стоеше и си ставив црвени.. имам 12 години мала сум но со боја за коса повеќе време стојат прамените.. пс: кај можам да најдам спреј за коса бидејќи сакам повторно прамени а не ми се оди на фризер
Ако правиш такви експерименти бар иди на флизер. Така дома може да не испадне како шо си замислувала,па да ти е срам да излезеш од дома
Девојки вака имам долга смеѓа косаа и сини очи.. сакам косата малку да ја осветлам, сакам да се шатирам со тенки светли прамени, ама незнам како би ми стоела.. што мислите би ми стоело?
тоа важи за девојчето шо ја отвори темата,ја разбрав дека сама сака да си направи сини прамени па тоа ја советував