Дали има некој искуство со интервју за платена пракса во уни банка? Јас прв пат одам на интервју па би сакала да ми кажете искуство.
Здраво, дали некоја има искуство со Шпаркасе Банка, интервју, дали има тестирање, даки знаете какви се условите за работа таму? Гледам има сега оглас за Соработник за мали и средни претпријатија за повеќе градови во Мк. Ве молам споделете некое инфо.
Сменив и јас сега, пробај да ме контактираш. Инаку сакав да прашам, дали некој има искуство со Causway Connect?
Здраво, сакам да прашам дали некој бил на интервју скоро со Стопанска банка? Ми најавија дека истото ќе биде онлине па дали знаете на кој принцип се одвива? Дали има тестирање и дали има дел англиски?? Благодарам
Ми закажаа за утре интервју, не е за работа туку за курс по програмирање (не ми е по струка, само сакав да се пробам) што се пријавив. Какви прашања можам да очекувам? Искрено ова ми е прво интервју и трема ме фаќа, не знам како да се однесувам.
Ако бараат предзнаење од програмирање ќе те прашаат основи, ако не ќе биде hr интервју. Што ќе се изучува на курсот?
За шо си студирала претпоставувам. Стандард прашања, зошто сакаш да изучиш курс, дали имаш претходни знаења, искуства. Без везе се интервјуата обично кај нас, па тоа претпоставувам. Само смирено, диши длабоко. Замисли се дека си со некој пријател што го немаш видено одамна, па сте седнале на кафе и раскажуваш за себе.
Со оглед дека немаш никаква техничка позадина (технички факултет...) ќе те прашуваат логички,математички прашања.