Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прашања на интервју за работа

Дискусија во 'Барање работа' започната од Dijana, 18 ноември 2009.

1. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.828
    Допаѓања:
    13.406
    Ova bese pred nekoja godina. Tocno, kazav tolku za ete da ja dobijam rabotata bidejkji mi odgovarase i vremeto i lokaciski. No ocigledno nim im bilo premnogu, haha.

2. Puellapulchra

Puellapulchra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2022
    Пораки:
    2.574
    Допаѓања:
    7.528
    Никад не им ја разбрав алчноста на овие фирмиве. Па јас ко ќе си остварам свое еден ден, со ќеиф ќе плаќам и поише од што треба, а не вака... мизерија. Обични пари се бре, кои за нив не значат којзнае што, а некој фамилија има дома да рани. Се надевам што поскоро ќе си најдеш убава работа што ќе ти одговара:)

3. Just a chill guy

Just a chill guy Активен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2024
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    150
    Фасциниран сум колку се фејк интервјуата освен техничкиот дел. Ем глупи прашања поставуваат, ем даваш одговор што сакаат да го слушнат иако никој не го мисли тоа.. и така си живееме (facepalm)

Освен за плата за нишо друго не ми се работи ..

На Billy Idol му/ѝ се допаѓа ова.
  4. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.020
    Допаѓања:
    12.381
    Некои верувај и ги снемува, договарајќи за времето. Што е уште полош знак за ,,професионалностa" на HR.

На cinderella7 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.225
    Допаѓања:
    48.038
    Брат ми неодамна беше на интервју за работа во Анхоч, како продавач значи, прво на телефон го прашуваа нешто околу компјутери, ако пројдеш на тоа те викаат на интервју, на интервјуто решаваш тест со прашања од 5 страни.
    Плата 28.000 смени на ден 12 часа, два дена одиш, два дена дома. 8-|