Здраво феминки да ве замолам ако може да ми оратите некоја страница каде продаваат половен мебел во Германија? Освен e-bay некоја друга??
Mi pobele plotnata na sporetot a ni pola godina ne go koristam, kazete nekoe care, i neznam dali mozam da go reklamiram uste e pod garancija?
Здраво феминки Саксм да прашам дали некој има нарачувано од оваа страна https://www.facebook.com/somniashop.mk/ и како сте задоволни. Благодарам
Сакам да променам мебел во мојата соба,ѕидовите се праска боја. Дали има некој идеја кои бои би одговарале за мебелот? Да не е еднобојно премонотоно,ама да не е пак прешарено...?
Mozes crno i belo, ili sivo, a mnogu bi ti odgovaralo sivo i lila... Na pr siv kauc so lila pernicinja i tepih i zavesi... Bela masichka, bela komoda...
Женски му правам соба на син ми но поим немам што каде да ставам;/ Имам уште полици и негови дубак игрални и тн .. Идеја?
Дали знаете приближна цена за уредување на двособен стан ( вецето не влегува тука) значи кујна со апарати спална и дневна? Некој што уредувал скоро да каже приближна цена?
Ме интересира колку би била приближната сума што ке ми треба за да го уредам, значи кујна од 2,5 метри плус апарати, мала трепезариска масичка со столчиња, клуб маса + тросед, спална соба (плакари 1.5 метри, кревет, мала комодичка и надказни). Знам дека цената може многу да варира во зависност од што сакам ама ме интересира еден просек, да знам да си го организирам буџетот. Направив некоја пресметка одприлика ама ме интересира и друго мислење. Фала
Фала ти за инфото. И јас сум на иста ,,мака,, па ми требаше ваков патоказ Кај тебе дома еден исти човек правеше се ?
Не. Јас средував кујна, дневна, спална, другите соби уште не ми се готови (освен 2 вецеа). За кујна, еден дечко ја правеше, 4м, 650 евра без висаќи, полици ставивме само, модерно било АКо е со висаќи, 1000 еу очекувајте, медипан со иверка е. Од елементи: плотна 12 000, шпорет 12 000, фрижидер 18 000, микро 9000, лустер 3000, мали лустери 1000. чешма 4000, умивалнк 6000. (се е средни цени) За дневна, ако е агол, е евтин, 20 до 30 000. Јас земав тросед двосед фотеља табуретка, 56 000. Тепих 3000, масиче околу 10 000 јас не земав имам старо. Лустери околу 5000, тв 25 000 (имав стар) а комода не ставивме, не сакаме многу елементи, се минималистичко ни е. ТВ е на ѕид, 1000 денари е тоа за ставање на ѕид. Спаална, купив најевтина со евтин душек оти дете моча и повраќа, па да ќе го фрлиме за некоја година. 20 000 вкупно. Шкаф не купив, имама посебна соба за алишта. Околу 20 000 е шкафот. АКо имате прашања, повелете.
Плакарот и клуб масичката се темна орев боја, прашањето ми е каква боја би била соодветна за креветите?
вака е преубав само зависи колку ти е практичен. Јас правев по нарачка ама многу полици сакам. зошто е прилично голем горните полици нема да можеш да ги користиш за секојдневна употреба.Инаку е многу убав и ако е белото медијапан не е ни скап
Па горните за ќебиња, крпи и такви работи кои не се користат секојдневно. Од иверица е изработен од онаа сјајната. Може да се додадат и полици има направено дупчиња, ама немам потреба повеќе ми е за закачалка. Онака ме интересираше дали вреди да парите или може да се најде нешто поевтино со тие димензии, а да има некој така омодерен изглед. Го гледав и овој ама класика изглед е, ама 40 см помал, премали полици и 18.000 ден цена.