Zdravo! Dali ima nekoj sto ima tarket podolgo od 5 godini i kakvo iskustvo ima? Jas sakam parket masiven ili hrast,ama nesum sigurna kako ke trpi podno greenje.
na vtorata slika (mozebi i na tretata) toa ne e lim , leksan e ,imam videno kaj edni luge tuka,ubavo izgleda od vnatresnta strana e staveno, i go ima vo razlicni boi verojatno moze i lim no so leksan poubavo izgleda , bar mene
jas bi sakala tapeti da zalepam vo mojata soba, ponatamu ne sega kolku se dvizat cenite i ako znaete online kade prodavaat da mi pisete bar da razgledam sto , kako
Девојки, добро би ми дошол совет што да ставам на голем ѕид во мојата соба, сакав две вакви како на сликата, ама скапи ми се од "Homax" , нешто во тој стил или пак да не сте ги виделе истиве некаде поевтини. До 1000 ден би дала за ова ама 2000 нагоре ми е премногу. Слика не сакам, некој ваков украс каде има да разгледам..
Не најдов соодветна тема за да го поставам прашањево, ама можеби тука ќе одговори некој Колку од прилика би ме коштало изградба на подкровје 70-80 квадрати?
Сакам едната страна од балконот (онаа која што гледа кон соседниот балкон) да ја затворам со нешто а да не изгледа како намерно да сум ја затворила. Помислив на некоја вештачка декоративна дрвена ограда од оние што се продаваат во џамбо. Ама ми е страв затоа што прилично ветар има на таа страна па да не ја однесе и притоа да предизвика некој проблем кај соседите. Некој совет или идеја како сте го преградиле балконот?
Станот ми гледа директно во друга зграда на 20м. Имаме надворешни класични ролетни но што би ми препорачале за внатре да ставам, да биде практично, убаво за изглед и сепак да се задржи приватност? Прва идеја што ми падна е венецијанер...
Кај моите имавме закачено бамбусни завеси, па обични, и на секој просечен ветер летаа,тропаа, срце во петици ми одеше кога татко ми се качуваше на гелендер да ги откачува зошто се кинеа од ветерот. Сега планираме да местиме шибер стакло, ќе го затвориме цело балконче со стакло. Ем чист ќе биде а кога ќе сакаш отвараш ширум шиберите,ем ќе биде изолација и ќе спречува колку толку студ и жешко во собата до него, ем убаво ќе личи. Инфо за избор на лустери ама со скромна цена?
Zdravo,sakam da prasam dali nekoj znae kade mozam da ja najdam online ovaa taburetka i ukrasot za lamba do nea ?