Имаш голем избор на Амазон. Јас ваква нарачав за во спална и задоволна сум. Лесно се лепи и боите се баш како што беа покажани.
Ние по препорака на дизајнерката која ја ангажиравме купивме гранитни плочи за ѕидови, трпезариска маса, работна плоча во кујната и за во бањата од Рио, оној огромниот објект од десна страна на патот Тетово-Гостивар, најголем избор има таму. Има во секакви бои, природен гранит. Друга опција квалитетни гранитни плочки со големи димензии на кои не се познаваат фуги. Друго се е евтини имитации кои нема да изгледаат убаво во простор и нема да го постигнат посакуваниот ефект.
Провери Neziri home,Muke Mebel,Salko lighting home,Homax ,Tesnim,Floris,Gjikoli Home Collection праќаат и по карго од Косово
Дечки, дали имате некаде видено ваква слична трпезариска маса? Или некој кој би можел да ја изработи? Не мора да е мермер ,може и медијапан. Фала ви.
Дали постои некое сретство за влага, мувла на ѕид. Знам дека треба да се струга, па мрежа да се става ама барам моментално решение за месец време, после мајстор ќе оправа.
Здраво, имаме за средување на стан со кујна, плакари, тв комода и други помали работи. Мебел по мерка Станковски, искуство со него?
Kaj nas pravea iskreno ne sum zadovolno,rokot ne go ispocituvaa,najiskreno na se imav po nekoja utka sto dopolnitelno udogovlekuvase.Ako sakas detali moze i da ti pisam ama ne bi ti gi preporacala.
Ве молам за предлог за некој сервис за чистење/човек, што доаѓа до дома, и длабински со машина би исчистил голем брачен душек и гарнитура? Скопје, Аеродром.
Здраво вака скоро целиот мебел ми е кафен темно кафен. А ѕидовите ми се пола бели пола крем со мрсна боја (поради тоа што имав братче аутистично и за да ги чистиме често ѕидовите ги направивме такви). Сега сакам да реновирам, живеам сам, и да личи на нешто местово. Дајте ми идеи како да го вклопам кафеавиот мебел, со каков ламинат/паркет и каква боја да бидат ѕидовите?
Ако играме на похрабра карта и ако дозволува просторот 1 ѕид може да е темно зелен/плав пошто посакпи се овие бои, плафон бел, подот светло кафен (природна боја на дрво) или сиви плочки, бели врати и декорации. Или по умерено пудра боја на ѕидови, доле исто дрво боја, бели врати. Крем, сиво, окер, плаво, зелено таа палета на бои ми оди со кафеаво. Ако до сега немаш пинтерест време е да си направиш за ваква работа.