На почетокот дали пливаше ламинатот ? Во смисла, кога ќе го згазиш дали пропаѓа ? И дали по некое време си легна шо би се рекло..
Ке плива ако е нерамен паркетот Ако има црви внатре исто не ламинат Мој совет само плочка Сум имала и пакет и ламинат
Сакам да ја преуредувам терасата. Кажете ми продавница кај што можам да ги најдам повеќето материјали, саксии, вештачка трева (поубава, не онаа крута пластика) итн. да не лутам по продавници. И некоја идеја ако имате како да ја затворам привремено терасата да не ги пикаат децата нозете низ оградата, дали со саксии, дали некој материјал, немам идеја.
Како ви се организирани спалните соби со бебешко креветче? Значи шкав,спалната на кока ќе спиеме, бебешкото креветче, имам и комода 1.50цм соба 2.90 Х 4.50
Bebeto mora da disi tolku Mala soba a mebel premnogu.skafot videte na drugo mesto stajte go ili komodata.
Каде можам да најдам ваков кревет за во детска соба? Или да барам столар кој ќе го сработи ова? Во принцип сакам да има два кревета и фиока на извлекување со душек односно да добијам 3 кревета со извлекување на фиоката..
Neznam kaj nas dali se pogodi taka periodot ,mn mi kasnea i mn utki da ne recam imaa......zgreseni vraticki polici zgreseni na nekolku mesta osetetni iverki sto pravele ....iskreno ne
Немојте случајно да се излажете и да порачате од мебел по мерка станковски! Касни премногу со монажата, но највеќе нервира тоа што лаже и манипулира! Демек има смртен случај, децата болни, поплави, заглавил во незнам кој град на монтажа и еден куп изговори, само да ја одлага и одлага монтажата! Кај други кажувал дека удрил жена, имал корона, детето на шиење го носел!!! Нема врска!!!скоро секогаш му се исти лагите, а нервозите кај тие што го чекаат мебелот огромни. дури ќе се помислите дека е измамник пошто нели ви зема 75% од сумата! кажува за месец дена дека ќе е готово се, можно е да дојде после 3 4 месеци
Имате ли искуство со вакви налепници за ѕид? Веројатно слични има и во џамбо. Мм ме предомислува бидејќи ѕидот ќе се откорнел кога ќе ги тргаме дрнд дрнд... а мене ми се предлатки и повеќе ми се свиѓаат неколку стикетчиња отколку цел ѕид во тапет
Ги имам од али експрес. На ѕидот не успеав да ги залепам зашто не е глет, па ги ставив на вратата и не се толку цврсти, лесно се одлепуваат. Мислам дека нема ризик за откорнување ѕид ама на рапав ѕид не се лепат убаво да знаеш