Внатрешниот дизајн „Барбикор“ е фокусиран на создавање простори кои се забавни, смели и женствени. Тоа значи дека собите се уредени во светли и смели бои како розовата, фуксија и виолетова кои се комбинирани со разиграни дезени и цветови. https://www.prima-mebel.mk/blog/raz...vata-boja-da-go-razubavi-vasiot-dom-25072023/
Никој тоа не може да ти каже, зависи и колку се лепливи и од квалитетот на подлогата врз која се лепат. Така што, пробај на помала површина и види.
Дали сте виделе или некој има искуство за детска соба за машко и женско дете. Сакаме некако да ја поделиме како што растат да си имаат приватност
Жени, кажете дали ви паѓа на памет нешто што добро ќе затемни соба, освен ролетна и зебра завеса во никој случај? Кај да барам и што да барам?
има скоро во сите продавници за завеси, имаш и во Јumbo ако не ти треба голема ширина (најефтини се таму)
Кога опремувате стан, прво гледате мебел шо се нуди, па бои на ѕидови или како? Јас појма си немам како би уредила. Знам дека сакам отворен и практичен простор, теписи завеси никако, тешки се за одржавање и се лепи прашина фул. еве за у кујна имам избрано Нешто вака се. на ivory основа. Шо кујна би одбрале? Бела веќе имаме ама материјалот го утнавме, се гледаат прсти, не моеш да го гребеш
Здраво, ме интересира за мислење, дали за вграден плакар со димензии 3m на 2м (со 3 лизгачки врати) е нормална цена 50.000ден ?
Мислам дека е океј. Поскапени се материјалите плус колку повеќе шини за лизгачки врати, толку поскапо. Сепак прашајте на повеќе места и споредете цени. Спојлер Ние имаме вграден плакар од медијапан 2х2.5 со две лизгачки врати, го плативме 30.000 пред 5 години. Лани за обичен плакар, без лизгачки врати, исто медијапан 1.2х2.5 плативме 28.000
Дечки, дали некој има искуство со Element Solution (element.solution на инстаграм) за изработка на плочест мебел по мерка? Доста се популарни на инстаграм периодов. Исто, доколку некој поскоро имал позитивно искуство со фирма/човек што изработува мебел по мерка (плакари, спални соби, тв комоди) ве молам споделете Благодарам
Работам производство на мебел по мерка па од искуство зависи какви материјали би биле употребени али генерално да нормална цена е.
1. Да препорачате некој што уредува простор, а да не е прескап. 2. Кај да барам убав мебел низ Ск? И препорака за материјал за кујна, у едниот стан иаме бел медијапан, све се гледа..
Женски ќе Ве молам предлог за фирми кои се занимаваат со реновирања на домови, со рушење ѕидови, преместување струја, и се што иде во склоп со тоа.
Има ли некој искуство со Дора Инвест? Се работи за реновирање стан. Сакаме да ги ангажираме, ни даваат интересна понуда, но да не работат "фушерски" ? Ако има некој искуство со нив баш би сакала да прочитам, примамлива им е понудата и вака пријатни ми се на разговор. Исто ако има некој искуство со Прима Модеста пишете ми.