Фала Во станот ќе живее наш родител, сам. Сеуште работи (не е пензионер), па пола од денот ќе биде надвор од станот. Сакам да кажам дека работите во станот минимално ќе бидат користени.. Е сега се залетува да порача од некои Х страници (за мене непознати), а Велеа ми е позната.. па се убедуваме кога зимаме поефтино, бар од таму да е И кујничките ми се ептен слатки. Сега за сега финансиски толку можеме, па здравје понатаму ќе замениме за поквалитетно. Брзо ли стигнуваат од Велеа и дали имаат и монтажа на сите работи?
Е и тука се малку така... како да речам - не баш добро организирани. Доставуваат до пред зграда/порта. Ако сакаш да ти достават до горе се плаќа плус, ако сакаш да ти монитраат и тоа се доплаќа. Дел од порачките стигнаа за 3 денаа, дел ги чекавме подолго. Ние сами довлечкавме сѐ, сами монтиравме, изводливо е ако имаш време. Ова беше нашето искуство пред година ипол/две.
@mariz велеа за парите се супер. Имам полици од таму, тепих за во детска. Тепихот еве веќе 3 години не е мрднат, а сирот утепан е. Моите имаат земено трепезариски столици, преефтини беа и сосема солидни се. Прво им имаа пратено исчукани, мајка ми ги рекламираше и затоа што во моментот немаа исти за замена без проблем вратија пари. Акција.мк исто проверете доста солидни се. Брат ми за во купатило зема шкаф за алишта, не е мрднат. Јас имам земено фиокар со онакви пластични фиоки за играчки на детево, и тој е утепан колку е товарен, исто не.е мрднат. Полици за книги исто од акција.мк имам земено и супер се.
Не знам каде да го поставам прашањево, можеби е најдобро тука. Треба да менувам прозори дома, па ми треба човек што ќе ја заврши добро работата и што нема да биде изгор скап. Имате ли искуство со некој да ми препорачате, да дојде да земе мерки и да ми даде понуда? Исто и за паркетар, доколку имате контакт од некој солиден да ми дадете. Благодарам однапред.
Земи си трокал трослојни У станот имам 9 год у куќата 2 години Абе едно штелување немааат направено Пиши ми порака да ти пратам број од човекот
Здраво Ми треба совет. Си купив стан во Скопје, претходно живеев во Гостивар. Имам нов француски лежај 180x 200 и нова машина за садови. Сакам да си ги пренесам во Скопје. Да ми предложите лице кое би можњло да го одмонтира лежајот и зааедно со машината да ги донесе до Скопје. Исто ќе ми треба и монтер за лежајот. Фала ви