Знаеш кога отвараш чет (кој било) и има они копчиња,видео позив и сл и има едно до иксот кликни тука и има додај фајлови и ќе додадеш....(се надевам ме разбра)
Кога ќе го додадеш фајлот кликаш спојлер, и долу кликаш на фајлит што си го додала-постави на сред текст.
Прикачи фајл --- Додај го фајлот --- Постави на сред текст. И после го селектираш фајлот, и кликаш споилер
^ Треба да имаш програма за преснимување податоци од компјутер на ЦД. Програми од типот на Nero Burner.
Како да кометирам на статиите на Фемина.мк ? Иако сум логирана ми бара да внесувам некакви податоци, мејл и лозинка. Потребно е сето ова иако си регистриран ? Ај просветлете ме зашто неможам да се снајдам со овие новите коментари.
Можеби има на претходните страни барав, читав, но не можев да прочитам. Сакам да прашам како можам во ЛП да испратам слика од мојот лап. Дали е тоа можно, зошто до сега не сум испраќала слика од лап. во ЛП.
^неможеш директно. Ќе мораш соодветната слика да ја прикачиш на нет на некоја од страниците пример како што е photobucket и потоа со опцијата имг да ја вметнеш во ЛП.
До администраторите...секоја година на 20ти Ное. пуштавте тема за: Форумџика на годината...на 20ти ја немаше, си велам ај вчера може ќе пуштат, ни вчера...денес изгледа уште помалку Па да прашам ќе има ли воопшто избор годинава Знаеме дека е време на криза и слично, подароци не ни се потребни, дајте само времето да си го направиме поинтересно и традицијата да не ја прекинуваме
^ темите кои си ги прочитала по последната објава во нив се лила, а останатите црни. (мислам, не сум сигурна)