Па администраторите ги нема, не можеме да очекуваме дека ќе има и годинава такво нешто, последно јавување на Билката беше во јуни некаде, ако не се лажам
Колку администратори има на форумов и дали може некој да ми каже кои се сите тие покрај Билката и Михајло?
Кликнуваш на опцијата URL имаш прво а потоа -На првото url,после л, ставаш = и го копираш линкот, а помеѓу првото и второто урл,т.е. после втората заграда од првото урл ставаш збор,на кој кога ќе се клкуне треба да се појави линкот. Потоа пред да испратиш,стисни преглед,да видиш дали ќе ти покаже. Се надевам успеав да објаснам.
Разговарај со модераторите или кажи и на некоја друга форумџика да ти го пријави мислњето. Друго не ми текнува. RainBow, мислам.
Јас лично не верувам дека ќе има. Може ќе им текне кон првите месеци на 2014 Ама сега да има не верувам.
кога ке му напраам копи и пејст на линк од јутуб не ми излага како видео само како линк .. Што ттреба да направам ?
^ Немој да го ставаш помеѓу заградите [[color=#FFFFFF].[/color]/url] А а...л во заграда) Прекрасна е.. :) :) [/quote]
Mногу се бунтувавме оваа година, решиле да на казнат изгледа, па нема часовници оваа година. Bad feminki, bad...
Неможе да се избрише мислење Мислењето мислам дека може да се редактира и избрише 1час по објавувањето. Подоцна неможе веќе.Сепак ако ти е итно обрати се кај модераторите