^^^ Бубаче, доколку ти го пиша тоа мислењето со нова година... јас го пријавив. Бидејќи го имаше напишано на истата страница. Прво погледнете убаво, дали пред вас некој го постирал. Не е интересно да се повторуваат статусите. Исто како со темата Вицеви. Едно време и таму пријавував, ама веќе не ја ни читам темата. Не ми е интересно неколку пати да го читам истиот виц. Извинете доколку се чувствувате навредени, ама...
Па, ете, те начекала тебе... и ако ти е избришано мислењето би требало да ја научиш таа лекција и не да се туфкаш. Има правила тука. Извини што сум груба...
Јас се немам свртено против тебе. Јас дури не ни видов дека ти си го објавила мислењето. Не ме интересира кој го има напишано мислењето, туку дали тоа се повторило повеќе пати. Ако е за така, јас сега да почнам да отворам на пример некои безвезни теми. Со изговор, дека и другите го правеле тоа.
Извинете ако напнувам, но некој да не знае зошто е заклучена темата за модни критики за феминките тинејџерки? Сакав да пуштам една комбинација...
Се мислиме што да правиме со темата. Иако постои, пак сликите се постираат во другата тема. А не сме многу модератори за навреме да се префрлаат сликите во новата тема. Така што најверојатно ќе стои заклучена одредено време, додека да видиме како ќе се движат работите. А за ова ве замолуваме да прочитате барем на претходната страница што има постирано за да не се повторуваат истите работи. Нема смисла вака, преку еден пост сè истите работи, не е интересно за читање. И темава за најдобри статуси и таа за вицови ќе поминат низ чистка наскоро.
Глупости, но фала што ме присвои...Да почнам тогаш и јас да ги пријавувам вашите навредливи мислења ако не..боже петра
Сега, зошто не го прочита потстот на РеинБоу? Ти кажа дека би било досадно со дупли постови и земи го тоа ви предвид како лекција од правилата на форумов. Мене колку мислења ми се избришани, ти за едно две мислења од статтуси на фб тука плачеш? Не си лоша ако мислењето тти е пријавено за дупло, туку ако вака дрско се однесуваш кон форумџииките за само неколку мислења...
Немам време за кавги јас вие ако имате слободно карајте се,јас немам. Ми е галје што ќе искоментирате понатака цел форум е полн со комплекси, ве следам редовно и на други им се понашате со висок кренат нос. Што сакате правете, јас немам друга работа па со вас ќе се замарам. Си прашав комотно и културно, ми кажавте и крај. Пријатен ден.
Jas se izvinuvam sho prashuvam tuka no temata ''Sakam da prasham'' e zaklucena i neznaev kaj da prasham..Dali nekoja od feminkite znae kako se instalira Mk font na kompjuterot? Posho mi beshe na formatiranje i nemaat instalirano font...Fala odnapred.