Како да коментирам на статиите на сајтот од профилов. Бара име, адреса и лозинка, на име напишав Lella, па на е-маил си ја напишав адресата со која сум регистрирана и на лозинка - пасвордот на профилов. Ама не сака така. Помош?
^Веќе не можеш да коментираш преку профилот,можеш да коментираш само со најава на disqus,facebook,twiter,google или како гостин.
Со прашањето обавезно да си кажеш и која музичка желба да ти ја исполнат, бидејќи без музичка желба нема ни бришење на мислење. Проверено.
Се поставува на ист начин како и слика во мислење (кликаш на img ) единстевно ако gifot е преголем па неможе да се закачи
Бидејќи џени тој/таа кому си му ја пратила се уште ја нема прочитано,кога ќе ја прочита веќе ќе ја нема таму.
Или пак, ако те мрзи да идеш на таа страна и да ги бараш, можеш на самите смајлиња да кликнеш десен клик - copy image url и да го ставиш смајлито како слика.
^одиш на сликата што ја сакаш, десен клик - copy image url, потоа доаѓаш во прозорчево за пишување, ја избираш опцијата Img и помеѓу двете загради правиш paste. Би требало да ти успее. За од компјутерот: кога ти се појавува прозорецот за пишување пост(мислење),доле под копчињата Зачувај,Прегле,Испрати, имаш Опции, и до него Прикачи фајл. Ќе стиснеш на прикачи фајл, ќе ти се појави Choose File, ќе кликнеш на него, ќе ти се појави прозорче од компјутерот, ќе ја најдеш сликата ќе кликнеш на неа,ќе стиснеш Open, и ќе ти се затвори прозорецот. Потоа стискаш на Додај го фајлот, ќе ти се рефрешира цела страна, кликаш со маусот во делот накаде сакаш да ти биде сликата, и потоа доле стискаш на Постави како текст, кога ќе го завршиш постот, по испраќањето би требало да се појави.
Еве празници се пред нас,а Фемина иста.Некогаш ја гледам како напуштено детенце за кое никој не се грижи.Ни лампионче ни елка ни ништо.Или не дај боже честитка за членовите.
Пример некоја тема што многу ја читаш што ти е омилена да речам еве оди најдоле таму и кај што ти е штиклирано запиши се за исвестувања во темава до него има стави ја темава во омилени и стисни таму и завршена работа. Лошо објаснив тешко дека ме сфати ако те интересира повеќе пиши ми ЛП по детално ќе ти објаснам.