Предлози и идеи за сајтот Јас да прашам овде бидејќи не знам каде.Смее ли да се отвори тема за "Критики и забелешки"?
Предлози и идеи за сајтот Bаква тема имаше, ама оддамна е заклучена. za-forumot/kritiki-i-zabeleski-t633/910.html
Нели кога ќе одам во мојот профил ми ги покажува првите 100 добиени ѕвездички, на сите нив пишува за мислењето. Може да се даде и за нешто друго ѕвездичка?
Сакам да прашам, дали од ист пц смее да се отвори уште еден профил на друга личност? Да си биде нејзин, или ќе се смета за уште еден профил, затоа што знам дека банираат
Епа нели се даваат ѕвездички само за мислења, нормално. А таму за секое мислење е потенцирано дека е за мислењето. Па прашував дали може да се даде за друго ѕвездичка, на пр. за коментар на статија од сајтот или....?
Џени, еве каде е тоа: Кога ќе стиснеш на стрелката надолу, ќе ти се појави тоа „Избриши ги маркираните пораки“, потоа на двете стрелки што покажуваат десно, и ќе се избришат пораките што се селектирани.
Еве, на ова мислење, на пример, кликни си го твојот ник и ќе ти се појави твојот профил. Потоа, подоле од потписот, кај рејтингот имаш Добиени/Дадени ѕвездички. Кликни кај „Дадени ѕвездички:28“ и ќе ти се појават никовите кои ти лајкувале. Ако кликнеш на „за мислењето“ ќе одиш на твоето лајкнато мислење. Ако кликнеш на еден од никовите, ќе можеш да го посетиш профилот на членот. Самошто, малку е зезнато, лајковите ќе ти бидат повеќе од 100, нема да можеш да ги гледаш сите, туку само 100 мислења што ти се лајкнати.
^ Немора да оди на профилот, може и од тука што оставила мислење во темата. sagittarius57, под цветчето имаш 29 мислења стисни на нив, и ке ги видиш сите што ти дале ѕвезда. Тоа до него, се сите што ти си им дала ѕвезда. Кога ке стиснеш на нив, директно ти го покажува мислењето од која тема ти е. Се надевам ме разбра
sakam da znam dali e mozhno nekoe mislenje da se izbrishe bidejki se trudev da ostanam anonimna no edno mislenje malku premnogu mi otkriva na drug profil pa bi sakala da prasham dali mozhe toa mislenje i taa tema da se izbrishe nekako?