Не можеш да го деактивираш, туку само да не си активна на форумот, значи, ни читање, ни пишување. Доколку не сакаш веќе да го користиш профилот.
Мислев дека тоа што постиравме за фитнес предизвиците се смета за офф-топик но,како и да е се надевам ќе добиеме одговор.
Како кога се разгледуваат моите мислења да ги покажува сите мислења,без категориите најактивна тема/категорија?
Добро зошто темата "Aбортус" постојано се заклучува и отклучува после секое мислење на некоја форумџика?
Е баш не излегува. Најнормално разговараме. Не сум ретардирана па да знам дека ситуацијата станува неподнослива и да прашувам зошто ја заклучуваат. Чудно е затоа што имало многу повеќе навреди и надвор од контрола однесување па не се заклучувале темите... А и ова е каша направено. Се бришат мислења и се заклучуе, па се отклучуе, па пак се заклучуе. Кој си игра алал нека му е.
[СДК] Сакам да кажам... Може ли едно логично прашање за сите... Која е разликата во овие две мислења? (Madam-A зборува за мене) И сега,зошто моето е избришано а нејзиното не е....
Темата беше привремено заклучена два пати: првиот пат за да се преместат дел од мислењата во друга тема, а вториот пат да се средат неколку мислења кои содржеа навреди. Двата пати заклучувањето не траеше повеќе од 5 минути, со цел дискусијата која побуди голем интерес побрзо да продолжи. Заклучување на темата додека се преместуваат мислења е вообичаен начин на средување на темите ако во моментот има многу активна дискусија, како што имаше вчера во Абортус. Така е поедноставно да се средат темите, бидејќи не се полнат дополнително, додека трае средувањето.
^^ http://www.online-image-editor.com/ ќе ги направиш димензиите на гифот 100x100 и ќе ти се движи аватарот или потписот, што и да е.
Девојки абе ќе ми објасни ли некој во врска со линковите ... како да ми се појавуваат како што треба ? Значи тоа најмногуме нервира што неможам т.е незнам која е магијата за да се појавуваат како што треба Помош