^ Најдов финта. На секоја тема долу има откажи се или запиши се од известувањата на оваа тема. Да ве развеселам, за сите теми што сте ги отвориле посебно треба да ги штиклирате.
^Оди во Контролен Панел, па во известувања, подолу на стрелките оди на маркирај ги сите и потоа на не ги надгледувај маркираните.
Леле и јас исти проблем со пораките на mail, баш затоа дојдов на оваа тема да се жалам.. ќе се шлогирав кога си го видов тамошниот инбокс Него, да прашам сеа.. ако ги одштиклирам после во она синото лентиче кај што е инбоксот, нели има сопствени мислења и теми.. е тука ќе можам да пратам кој после мене коментирал? Пошо јас сакам да ги надгледувам и да имам увид ама не сакам да ми стигаат известувања на мејл. Тоа е таа опција? Во ова во контрол панел ми вика: Не сте запишани за исвестувања од ниту една категорија. Па зошто ми е ц`цка во мејлов? Али нема везе тоа..главното прашање ми е дали ако одам на тоа не ги надгледувај маркирните ќе престане да ми се трупа маилот?!
Известувања Подолу е списокот од категории и теми за кои сте се запишале за известувања. Ќе бидете известени преку e-mail за нови мислења. Не сте запишани за исвестувања од ниту една категорија. Не сте запишани за известувања од ниту една тема. Тоа и ми е направено...
Добро како може направив досега најдобар резултат од сите - прва ќе бев и не ми го регистрира резултатот???? Секогаш кога ќе направам поголем резултат кажува дека се невалидни резултатитее. Зоштоооо? Ќе ми објасни некој?
Зошто јас неможам да ја најдам? Спојлер Ми пишува: Информација Не беа пронајдени резултати од вашето пребарување. Обидете се повторно.
Ако избришам порака од папката Се испраќаат, која претходно сум ја пратила, дали ќе стигне или треба нова да си пишам?
^Можеш, ама за да ти го покаже како гиф а не како обична слика, треба да го намалиш на 100x100 пиксели. Еве тука можеш да ги смениш димензиите.
ваљда зашто има премногу страни и е непрегледна ја заклучиле и новава тема Сакам да кажам е продолжение на истата