Затоа што оваа не е многу актуелна сега,малку испишани страници има. Понатаму,најверојатно ќе ја стават...
Луѓе, само мене ли ме зеза форумчево со најавувањето на мобилен? Јас не кликам на „одјави се“, на мобилен цело време си го оставам профилот уклучен, ама ко ќе му текне ме покажува како одјавена. А сега овие 2-3 дена уопште не можам да се најавам, пишувам и ник и пасворд све точно, и кога ќе кликнам „најави се“ пак ми ја вчитува страницата ко да не сум напишала ништо. Не ми пишува ништо за погрешен пасворд, а и нормално на компјутер си се најавувам, немам проблем со лозинката...
Зошто не постои опција да си го избришам запомнетиот ник на форумот ? Значи било кој да кликне двапати на местото каде што се најавувам може да ми го дознае никот а пробував и никако не сака да се избрише. Пробав со delete и backspace ама несака и несака. Дури и бришев историја на компјутерот за да ми ги избрише запомнетите пасворди и сл ама сепак несака. Не ми е до компјутерот зошто и од лаптоп пробував и повторно нема резултати. Решение ?
Да не имаш кликнато да ти се меморира никот, на самата мозила, ако си на мозила или гугл хром? Ама мислам би требало да не се појавува, чим си избришала историја.Или види, ако ти се појави тоа од пребарувачот за зачувување на никот, кликни да не се меморира никот и секој пат кога ќе отвориш, ќе треба повторно да го впишуваш никот.Мислам дека е до тоа на пребарувачот А, ако не, тогаш те бендисал компјутерот и само твојот ник го појавува :geek:
Се снајдов некако девојки, бришев историја па ги штиклирав сите тие за да ми избришат баш се и еве конечно не се појавува веќе. Како и да е, ви благодарам.
Зашо вака не може да гледам за кое мислење сум добила ѕвездичка од коа надминав 100? Знам може ако стиснеш на ѕвездичката со зелена стрелка под цветчето кај сликата и ти излага такво со подредени мислења, ама по моите математики сеа не ми регистрирало за што ми се дадени последните неколку ѕвездички... Треба да почекам за да ги процесира нешо или .. ?
Претпоставувам дека се работи само за повеќе членови кои ти ставиле ѕвездичка на исто мислење на кое што си имала и претходно, па затоа сега ништо не ти се менува кога ќе стиснеш на стрелката туку ти стојат истите мислења и кога си имала 100 допаѓања.
Е да..ама јас сакам да ми дое на крај тоа што сум добила нова ѕвездичка ( лошо е вака ако се хронолошки) а знам други пати ми доаѓало. А нема нова ѕвездичка на ова последново зашо запамтив чива беше.. и сеа испаѓа дека некаде измеѓу измешаните мислења ми е п.с. Фала на одговор
Дали корисничково име можам да го направам во боја како што и е на Gordana10 пошто на сите ни е плаво
Ме мрзеше да барам дали има ваква тема... Како да си ги смена lilypie тикерчињата не ми излегоа,сум заборавила?
Како да направам да се отвараат линкови од збор? На пример, некој ќе каже „тука“ и тоа „тука“ ќе биде во форма на линк.
~ zosto kopceto za pisuvanje na mk nekogas ne mi faka .. ke stegnam dva pati Shift ke stegnam poveke pati ke go smenam , ke ja refresiram stranava i pak ne faka.. nekogas faka nekogas ne ?? Спојлер еве на пример сега во ова фаќа а кога го пишував мислењето не фаќаше сто пати е рефреширав странава го сменив на мк и све шо треба направив и пак не ми фаќа некогаш
Го ставаш зборчето меѓу , и кај првото го вметнуваш линкот вака [url=линкот што сакаш да го внесеш]. :)