Разгледував мислења на една форумџика и наидов на „Оваа категорија не е достапна за вас.“ И не ми се покажуваше мислењето нит темата во која е напишано. Не е Скриено Катче,го имам отворено,а инаку форумџиката имаше помалку мислења од мене.Каква категорија може да биде тоа,ај просветлете ме
Јас мислам дека не треба да се открива дека има Скриено катче, зашто ќе дознаат сите нови и лесно ќе направат 100 мислења, џабе е Скриено. А кога веќе знаат, барем не им кажувајте како, ако навистина ги интересира форумот, а не скриено катче, самите ќе го видат кога ќе направат 100 мислења. Се согласувам дека е многу глупаво за ѕвездичките. Гледам дека сум добила 10тина ѕвездички ама не можам да најдам за што. Не оди тоа така.
мислењата дали се бројоат секогаш или не на пример јас во мислење ако напишам 1-2 збора дали ќе се брои како Мислење или треба повеќе зборови да напишеш за да се брои како едно
Мислењата ти се бројат ако сакаш и една буква напиши. Само оние во кафе муабети и Форумски игри не се бројат.
1. Дали има апликација од форумов или нешо така за мобилен или да предлагам онаму во предлози да праите? 2. Многу ме интересира што е ова Yahoo [Bot] , MSN [Bot], MSNbot Media... и на нив сличните што се наброени кај моментални посетители на темата ----------------------------------------------------------------------- И јас за ова прашував. Не ми кажаа ништо конкретно. Ролни нагоре да прочиташ ако сакаш. п.с. Спојлер Со здравје нов аватар..и извини вака ама никако не можам да ти се привикнам на овој, некако многу појак ти беше стариот....или може дека јас така некако веќе си те зацртав -----------------------------------------------------------------------
Епа вака нели иматаекога ќе ви се покаже профилот за некое напишано мислење колку ѕвездички сте добиле,а колку сте дале... Епа кај оние колку што сте добиле ќе кликнете и ќе ви покажи кој и за кое мислење ви дал ѕвездичка//
Знам за тоа, ама некако не е баш прегледно, а и не ги евидентира сите мислења..некогаш ако добиеш ѕведа на постаро не ти го носи мислењето на крај за да знаеш одма кое ти е Ама така си проверувам јас, не знам инаку. Нема везе... Фала ти
^ Ако ти е прва ѕвездичка на тоа мислење, без разлика колку е старо, последно тоа ти се покажува во пребарување.
ааааа.. значи ако ми е прва си оди мислењето последно, а ако не е, не оди на крај туку си седи некаде измеѓу? Јас пак се мислев зашо некои ми се поместуваат, некои не... фала богу ми се разјасни Фала Теси
Кога таа феминка е уклучена,тогаш и стои знакот. Изгледа оти е нова и нема мислења,не и го покажува целосно.
Кога членот е уклучен, тоа знакчето го покажува целосно, без разлика дали има мислења или не.А не го покажува, кога членот е скриен, а е уклучен.
Девојки имам едно прашање,се изнабарав секаде ама не најдов нешто слично.Јас пријавив една лп.откако ја пријавив,ја избришав од кај мене.ова нема некоја врска нели?и дали ќе бидам известена што се случило?фала однапред