Неможе да се види тоа. Пријателите што ги додаваме се за да ги следиме кога се онлајн. Исто така неможе да те види некој кога го додаваш за непријател.
Eпа сега имам 100 од 100 можни пораки.. можам некако да ги зачувам на друго место,а да не ги избришам?А пак да можам да си ги читам другите? Прашањето од Jenniffer и мене ме интересира! Фалла поззз...
Оф леле и јас би сакала да можи нешто да се напрај во врска соо тоо бидејќи не сакам да ги бришам пораките ноо тоо е..
Одете во правила и папки и направете си нови папки каде што ќе можете да си ги чувате пораките што не сакате да ги бришете.
Дали има основа да се пријавуваат неразбирливи мислења без интерпункциски знаци????????????????? Мислам стварно не е нормално какви се постови пишуваат некои феминки И тие самите да го препрочитаат нема да се сфатат Претпоставувам дека аналогно на пишувањето латиница, може и овие да се пријавуваат м?
Зошто од глобалните модератори само РЕИ е активна другите не?(оние чии ник е со розева боја) А другите модераторки си се активни секогаш(оние чии ник е со лилава боја)
Лелла, мене Реин минатиот пат, ми кажа дека можно е да е до интернет прелистувачот. Мене истото тоа ми се појавува на Гугл Хром, а на остантите е сосем нормално. Пробај со Мозила, Опера, Торч...
Модни критики (за не толку храбри феминки) Не знам како да ставам моја слика, што ми е зачувана во компјутерот
Модни критики (за не толку храбри феминки) Под опцијата „испрати“ имаш доле опции. Стисни го тоа до опции, прикачи фајл. Потоа browse, па „Додај го фајлот“ и тоа е тоа.
Не,тие се ботови(така мислам беше) и го рекламираат форумот.Благогарение на нив форумот е многу познат. Апликација нема,но можеш преку гугл најнормално да си се пуштиш.