Хех, ме изнасмеа со ова рекламирањево Ботовите собираат информации и кога ќе побараш нешто на срч даваат и од тука. Тоа е тоа.
^ Не знаев како да се изјаснам,да ама сакав да кажам дека благодарение на нив форумот е попознат,на пример кога ќе напишеш мрсна коса,благодарение на гугл бот се појавува темата на фемина,мрсна коса,така беше изгледа,ама не објаснив добро. Извини мадам-а,па и јас кога не сум сигурна си зборам тука глупости.
Ами нели Гигл и пишал на Кимка на четон “ hi" Ја поздравил. Инаку, да само си збираат инфромации.Не може порака да им се прати и сл.
Мислиш power-point презентации? Како фајлови мислам дека не може да се ставаат, а може онлајн на некоја страница ако ги аплоудираш да ставиш линк. Исто важи и за пораките, таму па воопшто никакви фајлови не може да се прикачуваат, само преку линк може да пратиш.
Таа што ќе развие огромна дискусија и со мислења над 1000+, мислам така беше. А и некоја што е како известување или некое бирање, на пример кога се бираше форумџика на годината или пак нови модератори.
Девојки, јас секогаш ги читам старите постови но има многу , а никако да најдам одговор за моето прашање. Заклучена тема, што значи и како да се уклучиме ?
Значи модераторите ја заклучиле и само они можат да ја отклучат. Или била дупла или имала многу офф-топици, па ја расчистувале.