^^Колку пати само е поставено истово прашање,и одговорено. Кога ќе го ставаш линкот само избриши ja С од линкот и крај.
Ај - Си - Кју е компјутерска програма наменета за размена на текст пораки меѓу корисниците на Интернет. (на форумов) Исто така програмата има можност за пренос на датотеки, слики па дури и "онлајн" игра помеѓу корисниците.
Зошто кога пишувам нови мислења не ми се бројат во бројот на мислењата? Ми останува бројот на мислења - 409 и не се зголемува
Дали пораките во Се испраќаат ќе се пратат некогаш?? Имам 2 кои што се праќаат, од кои една се праќа 1 година (не е до толку важна ) а другава 1 ден.. Обично ми се појавуваат таму пораките и по неколку часа се пратени, ама оваа многу долго се праќа, незнам дали да пратам нова или да почекам??
Тоа "се праќа" не зависи од ништо друго, освен од тоа кога примачот на пораката ќе ја прочита. Штом уште стои "се праќа" значи личноста сеуште не ја прочитала пораката. А ако пишува пратена, тоа значи дека веќе личноста ја прочитала пораката
Значи кога тој на кого што си му пратила ке ја отвори пораката тогаш ке ти се премести во сандачето „Испратени пораки“.Сега тие пораки што ти се испраќаат уште не се видени од примателите.Кога ке ги видат ке ти бидат испратени.
Сакам да прашам, дали ви стасува известување ако некој искоментира на ваш коментар, мислам како знаете дали ви вратил некој на коментарот (прашањето)? поздрав