Да ми каже некој како да прикачам слика без притоа да пишувам текст. Не ми дозволува, вели "вашата порака содржи премалку симболи" а гледам многу феминки прикачуваат слики без текстови и емоции.
Ако ја ставиш сликата со линк од интернет може да помине без ништо друго,а ако ја прикачиш од компјутер ќе мора нешто да додадеш.
Како може да направам пораките да не ми стигаат во ''Пошта'' туку во друга папка што отворив,бидејќи секогаш кога ми стига порака ми оди во ''Пошта'' и ми вика дека папката е полна и морам секоја порака да ја преместаувам во другата папка..Се надевам дека ме разбравте,дека малце глупо објаснив.
^ Ако сликите ти се во компјутер одиш во Испрати одговор,прикачи фајл и додај го фајлот,така мислам дека 5 слики може,а ако имаш урл тогаш ќе кликнеш на Img и ќе ти се појави ова- и тука ќе го ставиш линкот т.т урл-то. Се надевам дека ме разбра.
Дога ке кликаш на сликите што сакаш да ги поставиш држиго копчето CTRL и потоа опен и ке се префрлат сите слики што сакаш да се постават.
Одиш во „Правила и папки“ Таму следи ги инструкциите и ќе добиеш правило пораките да се пренесуваат во друга папка.
Изгледа некој ти има испратено порака ама одпосле ја има избришано и неможиш да ја прочиташ и затоа така ти стои
Тоа ќе се тргне самото, откако некој ќе ти прати порака или провери повторно дали имаш некои пораки непрочитани.
Ќе сакате ли да ми објасните како да делам цитирано мислење, како цитирате дел од мислење, цитирање две мислења во едно?
Едноставно го цитираш мислењето и бришеш делови од него. А за цитирање две мислења во едно, ќе кликнеш Цитирај на едното, ќе го копираш и вметнеш во твоето мислење, истото го правиш и за второто.
А, ако е мислењето поблиску, тогаш може да оди надолу и да го цитира мислењето. (Ја има истата икона.)