Зошто кога одам во Контролен панел,прилагодување и каде што е Извести ме ако некој ми даде ѕвездичка стискам Да потоа Испрати и кога одново отварам стој на НЕ ?
Кај сите е така. Таква можност за известување за ѕвездичка на форумов не постои. Џабе ти си стискаш "да", известување нема да ти стигне. Само мене не ми стана никогаш јасно зошто воопшто во Контролен панел постои ова прашање со "да или не" кога нема таква можност. Како и да е, и онака не е потребно ова и не е од никакво значење за квалитетот на форумот.
Изгледа дека нема аватар..и јас имам забележано кај членовите кои немаат аватари тоа ONLINE им е до пола
Можеби има врска со аватарот,а можеби,пак,и нема затоа што кај мене некогаш ми пишува online на сликата на аватарот,а некогаш,пак,и не ми пишува ништо!
Тоа не се трга после некое време, туку кога членот е скриен, го нема знакот, кога не е скриен, покажува дека е онлајн.
Прашуваат зошто понекогаш не се гледа целата лента online туку само до половина... како кај мене сега на пример
Да, јасно е дека затоа прашуваат и очигледно, само одговорив на последниот пост.Благодарам што ми кажа.
Феминки да ве прашам. Кога пишувам мислење ми ги нема оние смајлиња што ги има од десната страна кога пишувам некому лп ?. Се сеќавам дека од стариот профил немав вакви пробеми, па сега се зачудив. Или и кај вас е исто ?
Па мене не ми е јасно зошто одговараш едно кога друго прашуваат ... и не се лути де, само се надоврзав... и мене ме интересираше зошто е така со знакот.
Тоа со половичниот онлајн знак е зошто членот нема аватар. Незнам зошто така прави, но и јас кога го тргнав еднаш аватарот и тоа ми се случи.