може да ставиш повеќе смајлина ако појдеш со маусот на смајлито и кликни десен клик copy image ulr и после ставија адресата меѓу и смајли ќе ти излезе што не се рачуна како смајли туку како слика ама објаснив сега ( level of explanation -30) се надевам дека ме разбра
Ај ве молам некој нека ми објасни како работи тој четот. До скоро неможев да го отварам,сега гледам ми го отвара. Гледам сами ми се појавуваат некои пишуваат,и јас можам да читам што пишуваат. Со секој ли можеш да пишуваш? Можеш ли да бираш на пример само со еден да пишуваш?
Таму се пишува со оние кои си пишуваат (веројатно ме сфати).А,за да одбереш со кој да пишуваш не го користиш четот туку ќе му пратиш ЛП.
Не си можела да го видиш четот, бидејќи си немала најмалку 50 мислења. Сега можеш со секој што е уклучен на четот да си пишуваш, но да знаеш може сите да читаат. Ако сакаш нешто со некој приватно имаш ЛП (лични пораки) тие ти се тајни.
Ќе ја селектираш на квадратчето и после тука кај маркирај/демаркирај како важна ќе стиснеш и ќе одбереш избриши ги маркираните и после на тие двете стрелки >> ќе стиснеш и ќе потврдиш да и избришана е. Се надевам ме сфати, не објаснив баш нај нај.
^ Mожеш и на друг начин. Ќе ја отвотиш пораката и горе во десниот агол има едно иксче. На то ќе кликнеш и ќе ја избришеш. А ако сакаш повеќе пораки да избришеш, тогаш попрактично е тоа што ти го напиша Дрим.
Ако прикачуваш од компјутер, максималниот број е 5, при што кога ќе избереш една само одиш на Додај го фајлот и пак одиш на Прикачи фајл
Зошто не ми успева да закачам слика, односно, каде грешам? Одам на таа опција прикачи слика, ставам УРЛ ама потоа не ми ја става сликата
Прикачи слика важи само ако е од компјутерот, а ако е од Интернет, односно нејзиниот линк го ставаш меѓу овие две загради
Зошто кога ќе го штиклирам она за да ми стасува известување кога некој ќе ти даде ѕвездичка, одам на испрати и кога ќе отворам одново ми дава дека ми е штиклирано да не добивам?
Значи имам другарка која ми рече еднаш така случајно, дека со вежбање, кардио градите се намалувале. Читав по интернет, има некои викаат дека можно е некои не.. Ваши искуства?