Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прашање за форумот?

Дискусија во 'За форумот' започната од Snow-Queen, 7 јануари 2012.

1. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Јас сакам да прашам во врска со Консултации со гинеколози дали одговор ќе добиеме само на прашања поставени во темите кои се отворени од самите доктори или без разкика можеме да поставуваме прешања и во темите кои ги отвориле некои од членките од форумов.
    Ви благодарам :)

2. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ќе видиме, нели имаат можност два пати неделно да одговараат на прашањата.
    Сигурно ќе одговараат во темите кај што ги отвориле, ама зошто да не и кај другите теми, сепак од нив зависи. :)

На SOVRSENSTVO му/ѝ се допаѓа ова.
  3. nennsy.densy

nennsy.densy Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    305
    зошто ми се бришат мислењата!?!?! објавив мислење на СДК пред 15 мин. и сега го нема?

4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.087
    Префрлено е во соодветната тема за изреки и поговорки во литература. Мислам дека се договоривме мислењата да се пишуваат во соодветните теми. :)

На nennsy.densy му/ѝ се допаѓа ова.
  5. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.806
    Допаѓања:
    25.366
    Зошто едно мислење кое го имам пишано дури пред еден месец, сега гледам пишува дека е испратено денес во 00:35, а тоа време воопшто не сум била уклучена, а и тоа мислење си го имаше порано, како сега пак?

6. i-am-who-i-am

i-am-who-i-am Истакнат член

Се зачлени на:
    27 март 2012
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    17
    може е грешка на форумот :)

7. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Менди тоа беше моја грешка :) Јас се извинувам што ти направив недоразбирање.. Дека таа тема ја имав јас направено и разгледувајќи ја забележав едно копче Активирај ја темата така нешто беше, и од љубопитност го кликнав :lol: Незнаев дека постои вакво нешто и дека последното мислење во таа тема се обновува. Се извинувам и нема да се повтори..

8. bliznacka

bliznacka Нов член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    37
    Ајде, кажете ми што треба да направам, каде треба да се обратам за да ми се избришат мислењата од овој форум? :)

9. i-am-who-i-am

Се зачлени на:
    27 март 2012
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    17
    и јас сакам да избришам едно мислење си го пријавив сама и нејке

10. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    ^ И јас, имам пријавено, ама незнам дали ми го избришале, ама искрено и не ме интересира... :)
    Ама кога ќе напишеш да те известат за тоа, каде доаѓа нотификацијата, или нема такво? :^)

11. i-am-who-i-am

Се зачлени на:
    27 март 2012
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    17
    ја 10 пати си го пријавив и не ми го бришат :envy:

12. bliznacka

bliznacka Нов член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    37
    Па што не направат членовите сами да си редактираат кога веќе не се нафаќаат тие? Јас едноставно не сакам мислењата да ми стојат повеќе на форумот, зошто да ми биде ускратено тоа? :^)

13. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Зошто откако ќе помине 1 час, мислењето повеќе не се редактира?
    Тоа воопшто не ми се допаѓа...можеби сакаме да поправиме нешто, немора да биде ограничено со време...
    Или, кога сакаме да избришеме мислење, нека го бриашт кога ќе го пријавиме, или ние самите да имаме таква опција, после одредено време да можеме да ги редактираме и избришиме мислењата?
    Вака забунки се прават. :?:

14. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    кај мене понекогаш не му треба ни еден час...туку веднаш да се вратам за редиктирајне и нема...

15. i-am-who-i-am

Се зачлени на:
    27 март 2012
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    17
    некогаш од нервоза ке отвориш ке напишеш што ти душа сака и после кога ке ти помине нервозата...

16. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    се слушува ама јас ако по грешка напишам нешто или некоја буква футнам и тогаш не ми редиктира :^)

17. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    ^ Како што имам прочитано профилот, односно сите мислења на корисникот не може да бидат избришани, затоа ќе си внимавате што пишувате на форумов. А ако мислите дека некое мислење не ви е соодветно не мора да го пријавувате 10 пати, доволно е еднаш да се пријави, па доколку мислењето не е избришано и милион пати да го пријавите нема да го избришат доколку сметаат дека нема причина, туку само дополнителна работа им правите на модераторите/администраторите што се одговорни за тоа.

Glossy-girl порано било неограничено времето на редактирање и бришење мислења, но било многу злоупотребувано и тек тогаш настанувале огромни забуни. Затоа е сменето.

18. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Не се примаат барања за бришење на сопствените мислења.

19. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    ^Сум се збунила. Помешав нешто ама сега видов дека не е така, во темата за анализа на членови што беше дискусијата за пријавување на мислењата ми се увртело во глава дeка било за пријавување на сопствени мислења, ама погрешно сум запомнила :)

20. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Јас пред некој ден пишував на друга тема за истово, и ме заинтересира. На форумов сум сретнувала мислења кои биле редактирани три дена откако биле испратени. Тоа правилата сега се променети или модераторската функција има некаква врска со тоа? :wasntme:
    И може да ми објасни некој зошто е тоа така, зошто не смеат да се бришат мислења? Каква функција има форумов, што е толку важно некој ако се откаже? Зошто се нечии постови толку битни за да стојат тука и без негова желба? :)