Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прашање за форумот?

Дискусија во 'За форумот' започната од Snow-Queen, 7 јануари 2012.

1. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.441
    Допаѓања:
    20.036
    Темата е интересна, и за размислување и за дискутирање, секој имаше свое мислење за конкретното прашање но комуникацијата беше перфектно културна, цивилизирана и сосема коректна и одеднаш темата е под клуч, без никакво објаснување. Пред некој ден ќе се испотепавме на `Бакнување на децата во уста` па остана отворена а сега е заклучена тема каде дискусијата е сосема океј?

На Cka и mimiiiii им се допаѓа ова.
  2. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    Изгледа само дискусии во кои има ниско интелигентни мајки со исклучително високо мислење за себе смеат да пишуваат на теми во кои има спроиставени мислења.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  3. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.502
    Ме интересира зашто форумов е преплавен од лажни профили?
    Откаде толку тролови искочија, зарем некој до толку нема шо да прави па зема си прави лажен профил и си трола? Си измислува приказни и као демек ИТНО бара помош?! Ма ајдее |(

4. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.250
    Допаѓања:
    136.587
    Оти некој не сака да направи опција без 100 мислења да не може да отвори тема...
    Оти не се прави некој да реши некоја едноставна логичка задачка за да може да се зачлени.
    Оти не се бара писменост за да се пишува...
    И се ке беше океј ако знаев дека ова се прави за кликови, ама по тоа што активни и убави теми се затвораат чисто онака, без образложение и причина, навистина не знам што се случува.

На eliesaab и Lella им се допаѓа ова.
  5. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.502
    Така си е! Какви асални теми кадешто имаше доста за дискусија се заклучија, додека некои други прости и дебилни измислени од тие лажните профили ете ги седат, и у нив можеш да се изначиташ свашта пред се приказни и сценарија од нивниот омилен филм! хааа него отиде форумов у бестрага! Нека ни е наздравје! :x

6. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.330
    Допаѓања:
    29.148
    Значи алал да им е на админиве, видоа парички и сега рецка не ни маваат. :fubar:
    Кај се видело ова, на друг форум го има ли бе ова!? Ќути, ќути, ќути, ама веќе стварно не знам што планирате со овој форум. Кога планирате да видите што се случува.
    Или дај да се испокараме за да се сетат дека имаат форум. :|
    И не знам какво оправдување ќе си измислите следниот пат кога ќе пишете, веројатно, за следната година за феминка на годината, ако воопшто има, пошто знаеме што бидна, а врти-сучи, ваша вина испаѓа.

Ако сакате банирајте ме. Ама што е право, право е. :emo:

На cresa-jagoda, sweet-star, Flower27 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.502
    тооо Lella! :D царица :D

8. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.994
    Јасно ви е дека Билката е тука само за Нова Година за подароците за нај форумџика, Михајло иде на престапна година, а за Емилија и Дијана легендата вели дека некогаш постоеле личности зад тие никови?

Останатиов персонал се само 3-4, од кои само Реин на своја рака може и мора да решава за илјадници разгракани жени и теми, а другиве 2-3 имаат лимитиран пристап само до одредени категории, што не носи до тоа дека смешно е и нелогично од нив да се бара ангажираност која не можат да ја дадат.
    Не дека и јас сум нешто задоволна, посебно од Религија која е ко некои членови монолог да си воделе и се расправале сами со себе, ама штом нема админи да си средат персонал, џабе е сето џаболебарење и ги разбирам што работат на принцип боље спречити него лечити.

р.ѕ. Прашање на време е и темава кога ќе ја пратат на вечни ловишта.

Едит: Сега отворив...како бе сите се на сите категории, а некои уште спаѓаат под „обични“ т.е. локални модератори? :?:

На cresa-jagoda, Lella, sesilija и 2 други им се допаѓа ова.
  9. 4rever.unique

4rever.unique Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2014
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    224
    Не веρувам деκа неκој ќе добие бан, пошто потρебен е администρатоρ κој ќе те баниρа, а администρатоρи овде...баш и не гледам. :tmi:
    П.С аκо одеднаш се појават и ме баниρаат, :!:, сигуρно имам Пеρде ]:)!

10. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    ^
    За банирање не се потребни администратори, бидејќи право на банирање има, односно за тоа е овластена и Реин :)

11. 4rever.unique

4rever.unique Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2014
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    224
    ^
    Се извинувам, не знаев :).

12. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.019
    Може ќе ми се смеете, ама мене не ми е јасно. Што се уствари тие Google Bot, Yahoo Bot и слично? Постојано ги гледам присутни во одредена категорија, а членови не се, не можеш да кликнеш на името. :D

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Summerlover

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Софтверски истражувачи. Служат да собираат информации за да можат да бидат достапни при пребарување. Пр. Google Bot, ги собира информациите од Фемина, за да подоцна истите да бидат достапни на Гугл.

На eliesaab и Lovely93 им се допаѓа ова.
  14. RockNroLLGirL

RockNroLLGirL Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2014
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    5.751
    некој кога ќе постави линк на форумов ( било каков линк од твитер, вебсајт итн. ) кога ќе кликнам на линкот вака излага :^)

и ништо не се покажува само бело стои , додека сакам да го видам треба copy paste да направам иначе не ми се отвара на клик

Прикачени фајлови:

• reherh.jpg
      reherh.jpg
      Големина на фајлот:
      95,4 KB
      Прегледи:
      194
  15. Summerlover

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    RockNroLLGirL Селектирај го тој одоздола, обоениот со сиво (односно paste and go) и ќе ти се отвори :)

На RockNroLLGirL му/ѝ се допаѓа ова.
  16. chocolade

chocolade Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2014
    Пораки:
    2.215
    Допаѓања:
    6.882
    Феминки ај ве молам кажете ми како да прикачам слика од компјутер(десктоп) ког апишувам мислење???

17. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    кога ти се појавува прозорецот за пишување пост(мислење),доле под копчињата Зачувај,Прегле,Испрати, имаш Опции, и до него Прикачи фајл. Ќе стиснеш на прикачи фајл, ќе ти се појави Choose File, ќе кликнеш на него, ќе ти се појави прозорче од компјутерот, ќе ја најдеш сликата ќе кликнеш на неа,ќе стиснеш Open, и ќе ти се затвори прозорецот. Потоа стискаш на Додај го фајлот, ќе ти се рефрешира цела страна, кликаш со маусот во делот накаде сакаш да ти биде сликата, и потоа доле стискаш на Постави како текст, кога ќе го завршиш постот, по испраќањето би требало да се појави.

18. chocolade

chocolade Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2014
    Пораки:
    2.215
    Допаѓања:
    6.882
    Сноу фала мнооооогу, тоа “прикачи фајл“ никако не можев да го видам :tmi: Тхенкс :f:

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.330
    Допаѓања:
    29.148
    Зошто прво ми излегува вака:

А кога ќе ја отворам категоријата, вака:

Всушност, последното мислење е на zalosna, зошто пишува Anabelle.Amorette? :?:

Прикачени фајлови:

• nokti1.jpg
      nokti1.jpg
      Големина на фајлот:
      16,8 KB
      Прегледи:
      96
    • nokti2.jpg
      nokti2.jpg
      Големина на фајлот:
      11,1 KB
      Прегледи: