^Анабелке, го ѕирнав баш сега мислењето, преместено ти е од Вашите нокти во друга тема, затоа е така. Сум приметила и претходно, преместени мислења често се покажуваат така на почетна.
Опцијата за бришење мислења трае 30 минути. Ако треба да се избрише постаро мислење, пиши ЛП на глобалниот модератор или модераторот на темата каде што е напишано мислењето. Патем, треба да има добра причина за да биде избришано, на праимер да е оф тоик, навредливо, содржи рекламации и сл.
Не важи максимум 1ч или 30м не знам точно, ама се додека не напише некој мислење под тебе. После веќе го нема Х само редактирај останува
Брз одговор-Испрати кон стандардниот уредувач-(подолу) Прикачи фајл- Choose file. Maксимум можеш да додадеш 5 слики, така што откако една ќе избереш одиш на Додај го фајлот, и повторно избираш слика на истиот начин и пак Додај го фајлот и на крај Испрати.
za-forumot/spisok-na-moderatorite-po-kategorii-t3345/ Реин е глобален модератор, на неа е најдобро да и се обратиш кога имаш некое прашање. И Ким, мислам дека ги модерира Кафе-Муабети. И јас прашував во погорната тема, да се даде конечна листа за кои се сеуште модератори и што модерираат, но не добив повратен одговор.
Знам дека RainBow е глобален, и за другиве, но мислев дека е сменето нешто, бидејќи освен Gordana10, како да нема други... Па да си прашам. Како и да е, благодарам.
^ Па модератори се: Глобален:Реин Останати:Гордана 10, к.и.м, Ариел Еве.. А кој што работи незнам,знам се Реин средува.k.i.m во Кафе-мабет,и Горето понекогаш ја гледам нешто ќе среди,ама немам заприметено каде
Дали кога ќе отворите некоја нова тема, како на пример оваа, некои мислења се жути? Од прееска го вртам екранот, мислењава ми се преливаат, ама само одредени. Ќе може да ми кажете дали ми е до млекото и дали халуцинирам?
Ама зошто само кај одредени теми е тоа? Приметив и кај една друга тема, мислењата од членката vikiii мислам беа жолти.