Ај кој сака да ми објасни, на кој начин се става слика директно од интернет, ми здосаси да ги ставам на десктоп па да ги прикачувам?
Многу често си случува тоа и со други страни. Не знам зошто, ама ако сакаш да го видиш линкот копирај го она што е под www.imdb.com и пастирај го горе во лентата.
На форумов не. Ако толку ти треба инсталирај си таква поддршка на компјутерот, во Контол Панел, исто како што ја имаш инсталирано и македонската.
Ај ве молам кажете ми дали има опција на форумот да се направи да ми ситгаат нотификации на одговори на мои мислења, лајкови???
А за да видеш дали некој те цитирал, најгоре десно, напиши си го корисничното име и се ќе ти каже. Нема проблем, за тоа сме тука.
Ве молам некој да ми цитира како се става видео од youtube, слика од интернет диренко и слика од пц. Ви благодарам и се извинувам што прашувам а веќе има одговор, некаде погоре
За видео од јутјуб го копираш линкот и го ставаш. За да ти излезе како видео а не само како линк пиши го без -, и ако во линкот има https на почеток, го бришеш тоа s. За слика од нет идеш десен клик - copy image url и го ставаш меѓу . А за од пц имаш опција Прикачи фајл - Browse - Додај го фајлот.
Исто како во мислењата, го ставаш помеѓу . Ама ако е премногу голема сликата нема да ја прифати. Ќе треба да ја намалиш.
Нема таква тема јас прашав во Каде да ја најдам темата.Има слична тема за наставниците obrazovanie/dragi-nastavnici-t20711/?hilit=%D0%94%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%B8%20%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8.. нешто вакво
Јас да си прашам- има некој денес проблеми со постирање на видеа? Не ми се појавува ни како линк а на местото каде би требало да е видеото има само празнина во постот.
девојки здраво, На овој форум сретнав разговор за проблематична кожа. Молам, која од вас го има, да ми го прати бројот од чичко Саше, кој прави домашна крема за проблематично лице . Благодарам