^ Па кога пишуваш пост, од десна страна ти се, само си кликаш на она кое сакаш да го вметнеш во текстот.
Кога сакаш да напишеш нешто, наместо на `брз одговор`, оди на `нов одговор` и ќе ги видиш од десната страна.
Да се исклучиш или мислиш за бришење на профилот? За првото, горе десно во ќошот (сината лента) ти пишува Одјави се и кликаш таму. А инаку за второто, профилот не можеш да си го избришеш, евентуално треба ептен нешто да си направил на форумот, па трајно да те банираат и може и профилот да ти го избришат.
Де бе модератори, кога ќе ја отклучите „Членка за која сте имале погрешно мислење?“? Та не ми се верува дека толку е тешко да се избришат десетина мислења.
Вообичаено така стои, доколку немаш прочитано лична порака, ако веќе немаш некоја порака што не си ја прочитала, тоа се трга самото, кога некој ќе ти прати лп.
Обичните членови повеќе знаат од модераторот. Всушност тоа стои така затоа што некој ти испратил порака која ја избришал пред ти да ја прочиташ, можеби по грешка, можеби се предомислил. Ќе го снема кога ќе добиеш нова порака. Зошто не можам да си го редактирам мислењето а уште не поминал еден час? Нели еден час беше периодот за редактирање? Да ми се надохнадат сега 30 минути плус
Предлози и идеи за сајтот Дечки како се ставаше линк за да се појави како видео а не само како линк, сум заборавила
Сакам да кажам... Zdravo za site Feminki Nova sum na forumov, moze nekoj da mi objasni kako se korist? Fala
Фала. Ги прочитав правилата, но не ми е јасно како да испратам мисленје. Има ли друг нацин освен употреба на Брз одговор?
Има. Малку подоле од брз одговор, во розево поле пишува Нов одговор. Кликнуваш на него и пишуваш мислење, тоа е тоа.