Колку што знам и гледам, нема чет. Па сега ако испадне од некаде, незнам. Иначе, да. Тие допаѓања се добиени ѕвездички.
ауууу ме плаши малку надградувањево едно пола саат само зјапав ок ке го сконтаме него некој да ме упати каде е оној дел мои мислења??
ии јас зјапавв хахаа Горе десно каде што го пишува твоето име: андемона,е тука,нема да кликаѓ туку само ќе отидеш кај него со маусот и ќе ти излези прозорец и потоа во :твоја содржина..поздрав!sun:
Сакам да прашам дали сега има некаков показател за активноста на членот како што имаше предходно со цветчето? Бидејќи јас неможам да најдам такво нешто
Девојки овој ми е стар профил. Потоа си отворив нов, меѓутоа не ми текнува со кој мејл сум го отворила последниот за да си го вратам.. Дали некој може да ми помогне?
Ми се допаѓа што нема веќе тоа колку пати ти се допаднале мислења од другите, тоа глупост малце ми беше... Искрено и за мене беше изненадување се ова бидејќи немав поима дека се донела одлука за новата платформа, само шпекулации мислев дека беа едно време. Најкриво што ми е, толку го посакував црвеното цветче а никогаш не стигнав и нема да стигнам до него до него! Хаха нема врска, малце да се нашалиме, се е направено за да се менува, таков е и животот. Но, зошто горе пораките се само за украс а не можам да кликнам на нив? Мислам дека е без врска да мора да си ја барам новата порака... И да не испадне дека се жалиме, работава „још се није родио онај ко је народу угодио“, уште еднаш честитки бидејќи сте завршиле голема работа. Но, ми текна на уште нешто... ми фали она што можеше да се види кога соговорникот ја прочитал пораката... исто така и кој моментално ја посетува категоријата каде што си. П.С. Сте го смениле тоа "like", во „ми се допаѓа“, синоќа беше така ми се чини. Браво и за тоа бидејќи мислам дека немаше смисла да биде на англиски, па не е ова Фејсбук.
Има нешто како Непрочитани мислња на новава платформа? Јас најчесто таму „висев", а сега одам од категорија на категорија за да видам што има ново по темите
^ Не можеш ни таму, ништо не ми отвара кога одам овде. Јас обично висев на оној дел каде ги имаше сите теми на кои сум оставала мислење. И сега ги нема темите така подредени. Само тоа ми недостига.
Хм зашто така? Јас тука одам и сите мислења што ќе ги прочитам, после веќе ги нема, на последна страна т.е 10та има некои мислења од неделата, што ги немам прочитано... Да не е некој технички проблем?
Извинете за глупавово прашање ама незнам како сега се прави цитирање на претходните мислења над тебе?
Neli bi trebalo ili bi bilo poubavo na lista od gore nadole da bidat poslednite mislejna staveni i se taka nadolu?.. I ajde kazuvajte od mob tel kako na makedonski da pisuvam?