абе како се прави спојлер знам одам таму на шеснаесеттото по ред ова како мали икони пишува вметни и спојлер и натаки незнам пишувам тоа што сакам и не ми се прикажува коа ке го испратам одговорот
@Dream-Girl ох, требало да ги означиш темите како надгледувани. Јас се ориентирав според претходната фемина. Имаше делче каде ти ги покажуваше сите теми каде што си коментирал, и на прво место ги носи оние што се користени последни од други корисници т.е според активност. Сега треба да ги означувам темите на кои коментирам
Aj ako mozes doznaj ke te molam, sto pravime so kirilica na ostanatata tehnologija? Sama oci si vadam so latinicava i se nerviram oti ne mozam(ne oti e protiv pravila, tuku i ne sakam) da pisuvam po temite. Ke ima poddrska kako porano ili toa e toa?
Засега од прв и втор поглед за форумов да си кажам.За трет поглед не сум стигнала.Значи... -ми се допаѓа што се добиваат веднаш известувања во кои си инволвиран,без разлика дали е лајк,следење... Не ми се допаѓа -ретро изгледот на аватарите -бледиот фонт на постовите,или јас сум ќорава -постовите ми се слеани еден во друг,не ми се јасно ограничени -позадината е исто бледа како да сум нурната во некое сивило -смајлињата не ми се допаѓаат -има ли некоја ранг листа по која членовите добиваат титули -што конкретно значат трофеите и нешто повеќе за нив ако може и како се добиваат Засега толку.Како што гледам има повеќе работи што не ми се допаѓаат ...
На кајгана знам имаше опција да ја смениш бојата на позадината на форумот, тука има таква? Вистина очи вади ова бледилово.
На кајгана такви фунции како премена на позадина се стави понатака. Важно сега е нова платформа, дрруги работи ќе се стават понатака, Стрпете се.
Не знам ама некако многу замара на очи или мене така ми се чини? Бокче сакаш да кажеш да не изводиме многу? Ништо де само си коментираме.
kako prvo kade e opcijata za kirilica pisuvanje? mn nekako sum zbuneta nemozam da gi najdam ni temite na koj sum komentirala
Јас да ви кажам одвај се снаоѓам. Полесно ми беше кога прв пат се зачленив, побрзо се снајдов тогаш отколку сега. Ми се допаѓа само што има известувања за се'. Не можам моите мислења да ги најдам. Всушност ги најдов пред малку ама врска си немам каде сум стиснала. Може некој да ме просветли? И како да ставам текст во спојлер? Сте можеле некои други поинтересни смајлиња да ставите. Овие се истите. Прегледност нема некако. Еднолично ми е се'. И аватарите ич ама ич не ми се допаѓаат. Зошто се во кругче? И така избледени некако? Ништо не се гледа. Ќе се снаоѓаме некако. Проблем е додека се навикнеме.
Зошто кога кликнувам на оди на првата непрочитана, не ме носи таму, туку на ептен стари постови кои со сигурност ми се читани?
Да бе, да не мрчите. Нема ни ден, вие се испормичивте. Каде што е вашиот Јузер, т.е горе десно, идете со маусот, и ќе ви се отвори листа. Таму имате се што сакате, и теми каде сте постирале, кој ви лајкнал, се.
Не оди директно на цитат туку веднаш десно до него има Одговори со стрелка на десно,на одговори кликни и тогаш ќе можеш да цитираш.
Кога идеш цитат, ти се појавува мулти цитат, Доле лево, каде што пишуваш порака, има Внеси цитат, Стисни на тоа.
и јас незнаев,ми кажаа сега и мене,па јас тебе ќе ти кажам..не стискај на цитат туку на тоа до него : одговори!! и тоа е тоа
Тенкју вери мач. За цитат сега знам и за спојлер најдов. Уште за моите мислења некој да ми каже каде можам да ги најдам? И зошто ја нема опцијата да го видиш постот како ќе изгледа пред да го испратиш? Тоа ми помагаше многу. И како можам да му пратам на некој член порака? Лична порака, не она разговорите што сите можат да ги видат. Ја има таа опција?