Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прашање за форумот?

Дискусија во 'За форумот' започната од Snow-Queen, 7 јануари 2012.

1. bliznacka

bliznacka Нов член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    37
    Пак воведете го тоа со неограниченост, добра идеја е. ;)
    Не знам што е толку тешко да ги избришете моите 20 и кусур мислења. Не сакам да бидам дел од форумот, не сакам ништо мое да стои тука, и банирајте ме, само прво бришете мислења.

2. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Правила на форумот. Еве како стои:

Тоа е нешто што не може да се смени, пишувано е многу пати за ова, да не повторуваме исти работи. Доколку не сакате веќе да сте на форумов едноставно одлогирајте се и не го користете профилот повеќе. Фер/нефер нема, си има правила форумов и кога сте се зачлениле требало да прочитате убаво дека треба да внимавате што пишувате бидејќи нема бришење. :)

3. bliznacka

bliznacka Нов член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    37
    А сега да истролам 60 мислења, веднаш ќе ги избришат. А овие 30 досега никој не ги пипка.
    Па јас не сум барала помош тука од некого за да не бидам фер :D Само коментирав на веќе постоечки теми. Што има ако се избришат моите мислења? Ситуацијата не е ни малку иста како во тоа правило што пишува.

4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Дали ко ќе додадам некој за пријател, тој знај дека го додавам, иди некакво известување? :D

5. bliznacka

bliznacka Нов член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    37
    Ајде веќе кажете кога ќе ми ги избришете мислењата :^) И не сакам да ми доаѓаат известувања по меил дека барањата биле разгледани. Ако не сакате вие направете некако јас сама да си ги избришам. Веќе самата себе досадна си станав, дајте барем некаков одговор.

6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Adi888, колку што знам нема никакво известување, освен сам ако не заптимети. :)

7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    bliznacka, прочитај го правиолникот, ќе видиш дека неможе да се бришат профили и мислења, просто и едноставно ако неќеш повеќе да си активна не се логирај...
    pravila-i-novosti/pravila-na-forumot-t44/

8. bliznacka

bliznacka Нов член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    37
    Јас прашувам некој задолжен за тоа да ми одговори.
    А правилникот го видов, само, како што напишав една страница поназад, не знам дали си прочитала, нема допирна точка со мојата ситуација и со моето барање. ;)
    За вклучување, само нека ми ги избришат мислењата и воопшто не планирам да се навраќам.

9. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Профилот не може да биде избришан, доколку сакаш да се откажеш, само не треба да си активна тука.

10. bliznacka

bliznacka Нов член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    37
    Ако не може профилот, тогаш мислењата можат. Знам дека е лесно, некои мислења туку така ми ги снемало, без да побарам. ;) Не сакам да стојат тука моите мислења, или вие или дајте сама да си ги избришам. А после тоа, без грижи, не се активирам веќе :)

11. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Извини вака, ама што тогаш си се регистрирала и си била активна,а сега пу пу не важи.

12. bliznacka

bliznacka Нов член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    37
    Извини вака...кхм..., ама јас дојдов на темата за да поставам прашање до некој кој е компетентен да го реши моето барање, а не да се објаснувам тука со едикојси кој нема никаква надлежност, или можеби мислиш си ја отворила темата па сега секој трет пост треба да биде твој :D
    Причините поради кои сакам да се повлечам од овде иако не се наведени во фамозниот правилник кој сто пати ми го постиравте, се сосема разбирливи, но нема потреба да ги споделувам со тебе ;)

13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    со таква ароганција и дрскост сигурно многу работи во животот ќе "добиеш"
    пријатна вечер ;)

На Elenuskaa му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Се согласувам со сноу-квин мислам дека нема далеку да стигниш со ваква ароганција и дрскост :^)

15. bliznacka

bliznacka Нов член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    37
    Ииии... :D баш сте забегале вие м? А од каде знаете што сум добила јас во животот досега да ве прашам? :drunk: И добро бе, каква врска има тоа со она јас што го прашав овде и што го побарав? Или овде дозволено е лечење комплекси поврзани со животот и иднината на некој што не го познавате :?:
    Жими се, мислам дека не е лесно и модератор да бидеш и администратор на форум со вакви ликови кои стално ги тераат другите да одат офтопик. Заради глупави забелешки, да не може човек да се разбере со тие што треба. :x

16. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038

Девојко форумов не е место за навредување... и внимавај :^)

17. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^Нема да давам одговори на постовите на bliznacka
    само ќе речам-предлог, дајте не одговарајте на постовите, еднаш и е кажано и објаснето дека НЕМОЖЕ и крај да не ја пуниме темава со офф топици (може така ќе престане) :bow:

На Elenuskaa му/ѝ се допаѓа ова.
  18. bliznacka

bliznacka Нов член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    37
    Па фала богу ти текна дека треба да престанеш да полниш со офтопици :D И онака никој тебе не те прашувал ништо. Јас сега за сега, ако нема потреба и засекогаш :) се тргнувам од темава своеволно, за среќа не се сите форумџии како вас, па ме упатија :)

19. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Само да ве потсетам дека откриени споилери треба да се забранат на форумов.
    Во темата за серијата Љубов и одмазда, без никакво навестување за споилер пишале членови.

20. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.473
    Допаѓања:
    17.174
    Може ли да отворам тема за хипи стилoт пошто не најдов таква. :/