Можеш, тие се праќаат кај оние облачињата горе на десно што се. Само одиш на нова порака, одбираш член, и тоа е.
Antivirusot me predupredi mene protiv ovaa aplikacija, deka sobira informacii na se sto tipkas, kako i broevi na kreditni kartici i pasvordi. Go plakam godisno kako pop, pa ne go ignoriram. Od kirilica samo ruskata ja imam preinstalirana, taka da ke si sedam mirna
E ajde de. Jas na nekolku.feminki mu stisnav da gi sledam a neznam shto znachi. Kolku interesno da ni e. Se izvinuvam za lat. od telefon nema mak.
Те следат и ги следиш е исто што и порано опцијата Додај пријател,а игнорирани значи дека си ги додала во непријатели.
Имате во Приватност опции да си подесиш само членови кои ги следиш да гледаат одедени работи или да ти пишуваат на ѕидот. Имате и Твои новости каде што ја гледате неодамнешната активност само на тие што ги следите . Ако игнорирате некого неговите мислења не ви се покажуваат, скриени се, а може да ги отворите ако сакате. Чет нема моментално, се работи на него.
Уф, Имелда и јас сум внимателна за такви апликации (според мм до степен на параноја), но еве ја пораката што мене ми ја даде како предупредување: На таблетот не правам трансфери или било што од слична природа, ама сега и ти (а толку и ми требаше) ми стави чивија во глава, па ја деинсталирав . И така, останува само пишување од компјутер, додека некој не благоволи да ја врати вградената подршка на форумот, ако воопшто технички е возможно.
Да прашам, би можело ли да се направи опција "seen" на пораките кога веќе е во стилот на ФБ и ја нема онаа опција „се испраќаат“? Или многу барам? Некако се навикнав да знам кога некој ми ја прочитал пораката.
@Cvetetto па оди таму кај што ти реков и ти ги отвара твоите трофеи. И во тоа прозорче имаш опција ВИДИ ГИ СИТЕ ТРОФЕИ и ОТКАЖИ. Мислам...