@do-re-mi Таа истата порака и јас ја добив од андроид, ама кај мене ротвајлерот Нортон залаја на врата, што работиш жено? Јас врска си немам, само се плашам, викат страв лозје чувал, а лозје ако не се чува ќе значи нема вино Има објаснување дека, зошто и како би ти запомнило шифра и на самата страна на Swiftkey...значи не е баш дека е ќорава за сенситивна информација. http://support.swiftkey.net/knowled...ftkey-is-predicting-my-password-how-do-i-stop Па се расчитав. Зошто би имала апликацијава ваков пристап? Во оние таму полиња кога треба да се согласиш пред да инсталираш: -test access to protected storage Знам милиони луѓе ја користат, ама јас сум си една убава на мајка
Абе дечки, ова онлајн статусов шо ми светка зелено го покажува и кај вас? Сто пати пробав да го исклучам и пак истото. Ај, пишете ве молам како ме јавува...
Феминки не ми замерувајте, но како да си ги видам темите на кои веќе сум пишувала? Инаку немам време баш да прочепкам за да кажам дали ми се допаѓа новината или не. На прв поглед не е лошо
извинете за глупавово прашање..ама незнамм..што значи бе тоа сите што го пишувате:офф топик?! Глупа испаѓам ама стварно не ми е јасно..
Како да си ги видам моите мислења? Гледам дека и другите имаат проблем. И зашто не се појавуваат во Нови мислења?
Не сум сигурна дали овде припаѓа прашањево,но сепак. Дали можам да ги пронајдам мислењата на други членки кои што ми се допаѓаат?
Абе ок женски знам како се мести фондот на компјутерот за да пишувам на кирилица но ме интересираше како се прави тоа на форумот нели имаше на стариот опција како и да е благодарам,а што се случува со опцијата СЛЕДИ? што доколку следиме некој член?
Нели на старата платформа имаше ознака дека си напишал мислење на некоја тема, е сега овде има ли такво нешто?
тоа би требало да е горе десно кај што ти е името, па листата што се отвара има "твоја содржина" ако мислеше на тоа
Ако сакате да видите кои се вашите мислења што им се допаднале на другите: -Одите на вашиот профил, избирате опција "Дадени допаѓања на вашите мислења" (или слично, но така некако беше) Ако сакате да ги видите вашите дадени допаѓања на другите членови: -Одите на ваш профил и би требало да има опција "Дадени допаѓања од вас" (или слично).
Сликичката од твојот аватар стои долу десно кај сликичката на аватарот од членката што ја отворила темата. Отвори во некоја категорија каде што имаш мислење и ќе видиш.