Имаше, но моментално ја нема. Во некоја од темиве за форумов ( мислам Технички проблеми беше) Реин спомена дека ќе се среди и кирилицата. Да бидеме трпеливи.
феминки знам да правам спојлер но кога ке го испатам одговорот спојлерот не се прикажува што треба да направам
Оваа нова е опцијава да те заследи некој? И што значи истава? Не ми се смеете на прашањево,полека се навикнувам на новава платформа
Во десниот горен ќош, ќе го поставиш глувчето на твојот ник. И нели имаш опции лични податоци, потпис... итн. Е па до нив има опција Твои новости. Така всушност ти ги „пратиш“ твоите пријатели. Гледаш каде коментирале, чие мислење лајкнале, смениле аватар и слично.
Активни теми има? Каде се? Ај јас да си кажам искрено мислење, ова е огромна промена на форумот, едвај се снаоѓам, а некои работи уште не ми се јасни Не ме сфаќајте погрешно, ми се допаѓа многу, ама додека се навикнам има време
за активни теми незнам но од левата страна кај тоа како редови што се има опција за нови мислења... има време ќе се навикнеме
Imam nekolku prasanja: 1. Kako da tagiram? 2. zosto koga ke mi stigne izvestuvanje i koga ke kliknam na nego, ne mi izleguva izvestuvanjeto, tuku mi izleguva nesto da prebaruvam. Nekolkupati taka ke probam pa ke mi izlezat izvestuvanjata?! 3. Zosto pregledanite temi, nemoze pak da se vidat, na istoto mesto??
А што е со зачуваните мислења? На претходната платформа чував неколку мислења во план да ги испратам, сега ги изгубив?
Уан ступид куесчн камин ап.... Како да наместам за автоматски да ми биде Хороскопот и календарот за плодни денови? И зошто кога ќе клигнам за да ставам смајли прво ми отвара Богзнаешто, некои други страници, па потоа трба да вратам назад па повторно да кликнам за да ми излезат смајлината? Тенкју вери мач.
1.Ќе напишеш прво мајмунче @ и името на тој што сакаш да го тагнеш. ( @ddevojce ) 2.Од мобилен најверојатно се пушташ, а и гледам на латиница пишуваш и мене ми е така, затоа прво зумирај ако можеш, па потоа ќе ги видеш известувањата, нема да ти излегува да пребаруваш, ја така го решив тој проблем. 3.Затоа што во прегледаните теми нема нови мислења и веќе си ги прочитала, затоа не ти излегуваат.
Ај баш со стрелката застани на таа сликичка пишува вака: Ти напиша 4 пораки во оваа тема . Така ми пишува мене за темата сакам да кажам, а не сум последна Незнам може грешам .Нека објасни некој што знае повеќе
Ќе се надградува уште форумов? Ако не му се стави категорија „Животни“ или „Миленици“, I'm out! Премногу е несредено како и порано.
Веројатно ќе ги стават. И во право е Папи, единствено што ме радуваше за новата платформа, и што навистина сакав да го има беше покатегоријата „Домашни миленичиња“ или „Животни“, сеедно. А и „Хороскоп“ Штом не го направија тоа, џабе им е и изглед и нотофикации и се’.