@ariela09 благодарам...но доцна видов, се снајдов со кодот. Добро така ќе е малце додека влеземе во новава шема
Благодарам @atala и јас тоа го барав. И морам да речам, одлично што ги прикажува родендените само на истакнатите членови (и понатаму нели), така е многу полесно да се снајдеш. Супер. А мене тоа ме бунеше, што не го гледав тоа, а ете што била работата.
Edvaj se snajdov od mobilen na forumov nov ajde za eden mesec kje bidam od pc, pa i kje bidam pokulturna so mk fond Jas sega primetiv deka koga kje ja otvoris temata ne e vekje zadebeleno. Znaci vo koja tema si vlegol deneska povekje ne e boldirana Valjda sum vo pravo Mene mnogu me nervira sto nemozam da prikacam slika od mobilen, koga kje stisnam da prikacam mi otvara camera ili recorder, a ne galery. Valjda do mob mi e toa, a ne do femina :/
Mariz користи ја опцијата-редактирај, наместо да пишуваш три мислења едно по друго. Мене не ми е јасно зошто не функционира опцијата дали си онлајн, кај мене не е штиклирано а ме покажува. Мислам дека и со стариот форум на почетокот ме зезаше така па се опраи после. И ова со поракиве, покажува ли некаде дали ја прочитал примателот? И уште една работа ми е нелогична, зошто постои можност да испратиш порака и да ја заклучиш за да не ти вратат одговор?! Демек јас што ќе речам последно ќе биде, ти немаш право да ми кажеш било што
Функционира, функционира. Кај нас не покажува дека си онлајн, само кај тебе така изгледа. За пораките не знам дали постои можност да видиш дали е прочитана, ама за последното прашање, еве да илустрирам еден пример: - ПИ*ДА ЛИ ТИ МАТЕР, НЕ МИ СЕ ОБРАЌАЈ ВИШЕ, ЧАВКИ ДА ТЕ С*РАТ, ГОВЕДО ЕДНО ГОВЕДАСТО. ТИ ЗАКЉУЧУВАМ ПОРАКИ, САМО АКО СИ МИ ВРАТИЛ, ДА СЕ ВРАТИШ ОД КАЈ ШТО СИ ИСКОЧИЛ! Се извинувам на испадов, не ми доликува, фала Богу никогаш не ми се случило да се раскарам на форум. Златно дете сум ја.
Ќе може ли некој сликовито да ми објасни како да започнам разговор со некој а да не биде на прифилот видливо за сите туку ЛП како да ги избришам разговорите ?
1. Оди со покажувачот горе десно кадешто ти е никот и сликата. Не кликај, само оди со покажувачот таму. 2. Избери „Приватност“. Кликни. 3. Барај го ова „Покажувај ја мојата моментална активност“. Ако е штиклирано, направи да не биде штиклирано. ______________ За бришење на разговори. Кликни „Напушти го разговорот“ и ќе добиеш порака „Ако го напуштиш овој разговор ќе биде отстранет од листата разговори.“
Toа на профилот видливо е уствари како да му пишуваш на ѕидот, а за да напишеш лп, можеш да идеш на твојот профил и од лева страна, имаш Нов разговор, кликни на него и горе во полето Учесници ќе го напишеш членот, може да бидат и повеќе. Или пак пократко, кликни на саканиот член и повторно Почни разговор (тоа ти е сега уствари лп).
@Viktorijaaa5 а за разговорите да се бришат пишав тука како може т.е објавив слика еве линк, барај најдолу на страната негде е мојот одговор http://forum.femina.mk/threads/Мислења-за-новата-платформа.22441/page-3