Тоа е ако сакаш да ставиш повеќе цитати во едно мислење. Кликаш кај сите на тоа +цитат и ќе ти излезе -цитат. Потоа долу каде што се пишува одговор имаш од лево вметни цитати. А за еден цитат одиш само „Одговори“
Зошто темата во која ќе напишам мислење отпосле не ми ја дава во Нови мислења? Или ова само од мобилен?
Не е само од мобилен, и од компјутер не ги дава пак, и мене тоа ужасно ми смета. Можеш да си видеш на пр. ако си пишувала во СДК, одеш во Кафе-муабети и таму ја дава, а вака не.
Оди во опција БАРАЈ, најдолу на стрелката ќе ти се појави КОРИСНИ ПРЕБАРУВАЊА па потоа на ТВОИ МИСЛЕЊА. Сега за да ти се појавуваат мислења на одредена тема прво треба да се кликни на надгледувај ја темата
^ Веднаш до копчето за прикачување видео има копче "Вметни" и има да избереш цитат, спојлер, код или прецртан текст.
Баш сега заприметив дека членка на која и е сокриен профилот е следена од друга членка.Како може ? Или претходно,пред да го заклучи профилот ја има заследено ?
Здраво дечки Нова сум во форумов може малце да ми објаснете како оди околку ова блабла Чисто онака да можам да почнам да функционирам како што треба
Како можам да вметнам слика? Не ми е јасно, како може да цитирам некој член? Тешко се снаоѓам со новиов форум...
за да прикачиш слика со URL , оди на сликата што ја сакаш и стегни десен клик - copy image URL ..потоа оди на фемина и кликни го икончето со планини , малото слика иконче и ќе ти побара URL само paste напрај.. за да прикачиш слика од компијутер.. до копчето ''испрати одговор'' има копче ''прикачи фајл'' .. тука стегни и прикачи ја сликата за да цитираш некое мислење под мислењето на членот чие мислење сакаш да го цитираш има најдолу копче ''одговори'' ..