Да, Мароса кажа еднаш. Одиш во темата, па на Барај горе лево, и штиклираш „Пребарај ја само оваа тема.“
сакам да прашам како може да вметнам во ова потпис не знам како го викате вие аватар ли не ми е јасно си направив на lilypie на пример моето синче за толку и толку ке направи година дена како да го додадам тоа во мој потпис?Еве мене ми стои само урлто не знам како да се вметне ако ме разбира некој што сакам да прашам
сака да ти каже ако и ти ја заследиш тогаш ќе можеш и ти да и го гледаш профилот. Инаку ако не ја следиш нејзиниот профил за тебе нема да биде достапен. Значи Може и сега не мора да е од претходно
Мислам дека не е така, ете LittleFairy не и’ е дозволено да се гледа профилот. Ја заследив, и таа ме заследи и уште е така. Зависи тоа. Не знам кој код си го ставила во потпис, ама најди го од таму ВВ-кодот. Копирај го и стави го во потпис.
Може, може ...Тогаш сигуно зависи од нејзините поставки. .. Кај мене се случи обратното па затоа пишав.
[QUOTEНе знам кој код си го ставила во потпис, ама најди го од таму ВВ-кодот. Копирај го и стави го во потпис.[/QUOTE] тоа што ми го дава во квадратчето вака пишува Code snippet: HTML, Used for websites, email and some forums.го копирам и во додади линк го додадов ама ми излегува само кодот
Ми се чини или опцијата за он лајн не функционира.Што и да кликнам секогаш сум "зелена".Грешам нешто или...?
добро луѓе каде има да видиш дали некоја ЛП е прочитана ова го прашувам зошто кога ке отвориш некоја пишува означи како непрочитана а тоа ме буни (и по некоја логика можеш да гледаш дали некој ја видел или не пораката)
Тууу Теси...а јас се испотуфкав зошто е тоа така.Не ми текна да си направам друг профил да видам дали „светам“ зелена...
Како да ја скријам мојата моментална активност ? Не е штиклирана таа опција кај мене а сепак ми покажува.
@tea4e тоа тебе ти се покажува секогаш иако не ти е штиклирано , но другите членови неможат да го видат
Да си прашам.На стариот форум во пребарување ако го напишете своето име на кирилица или латиница се исфрлаа сите постови кај што си спомнат.Сега во пребарување дава резултати ама се измешани.Јас не знам да ги регулирам или нешто друго е во прашање.