Сакам да прашам како да напишам лична порака? Не знам каде да ја најдам таа алатка инбокс со изменава на форумов?
На испратен одговор, ми излегуваат сосема други емотикони од оние кои сум ги ставила. Тоа ми се случува два- три дена. Зошто?
оди горе во Разговори (одма до икончето за известувања) и штиклирај ја пораката која сакаш да ја избришеш . на десна страна ќе ти се појави мал прозор каде што пишува ''Друго дејствие'' , кликни на стрелката до него и селектирај напушти го разговорот
А зошто не пријавиш, доколку приметиш дека не е видено од одговорните? Затоа и постои можност да се пријавува, а не е само да се пријавува за навреди, расправии и сл.
Некоја @Cacy ми спамира во инбокс со реклами за заработување на интернет и реков не фала, таа пак. Чаре?
Jas sum nova ..denes se pridruziv na forumot.. Dali razgovorite se vidlivi za site ili samo za onie koi usestvvaat vo niv?
За роденден се гледа горе лево на форумот кај што има куќичка,десно од неа три линии хоризонтално наредени,па до нив има силуети на три човечиња,со маусот допро ги ќе ти излезе Истакнати членови,кликни со маусот на Истакнати членови и таму од десно испод администрација онлајн пишува роденден на кого му е.Ако не пишува ништо значи дека денеска никој нема роденден.Исто и во темата Среќен роденден во Кафе-муабети пишува на кого му е роденден.
Јас со ова не можам да се снајдам,што не направив и пак мислењето не сака да се постира.Ај објаснете ми што е.