може ли да прашам зошто моето мислење од темата Опиши се, ми го преместивте во Помош за проектни задачи...Воопшто не разбрав што има врска тоа со темата ...Да не сте грешка ? Ми стигна такво известување ?????
Коловоз и мене ми стигна такво известување за мислење од таму дека ми било преместено, ама кога проверив мислењето си беше во темата како и претходно, така да веројатно некој спам/грешка е. И патем кога ја отворив темата го видов и твоето мислење таму
Каде се често поставуваните прашања. Сигурна сум дека имаше едни на почетокот на платформата. И знае ли некој како можам да зачувам мислење како порано. Ми стои дека работата е во нацртите таму, зачувувам ама појма немам каде.
Na kolku postovi stanuvash aktiven chlen, na kolku istaknat, na kolku popularen? I zoshto vchera koga otvoriv tema ja nemashe vo novi mislenja?
Да ве прашам,пр. ако некој член ги има скриено мислењата, дали ако го следам и ако тој ме следи дали ќе можам да му ги читам мислењата или не? Или ако веќе се скриени не може никој да ти ги чита?
Одиш на човечињата што се веднаш лево од Барај па Истакнати членови, и ако има роденден на некој истакнат член ќе го покаже. Ова е според мене подобар начин, за да не се трупаат сите родендени, ама за жал не ги покажува сите, не знам што е работата. Нема да можеш да му ги гледаш, освен ако тој нема поставено мислењата (профилот) да му го гледаат само лица кои ги следи.
Изгледа ке ми е малку глупо прашањево, ама се измачив да најдам ама некако и не ми успева. Како успевате да го направите ова @Cacy, има ли опција, освен ако не е во прашање најлесното решение да си ставам @ и да го пишам името со розева боја на фонт? Се надевам ми го разбравте прашањето, со оглед на тоа дека не умеам да го поставам поубаво
Само стави го ова @ и почни да го пишуваш името без да оставиш празно место и ќе ти се отворат сите со што почнуваат на тие букви и можеш да одбереш ако го гледаш во предложените, ако не напиши го до крај. Нема потреба да биде пишувано во розево, тоа после само се прави розево.
Што значи да игнорираш член? Нема да може да ти пишува пораки, да ти ги чита мислењата, ти да му ги читаш мислењата, не ја сваќам оваа опција на форумов. Не е иста како во додади непријатели на поранешната платформа, ама што и е целта? Додуша и улогата на следење и на следачи на ја сфаќам баш најдобро, но пак на ова игнорирај член никкао да му ја сватам функцијата....
Сосема исто како непријатели порано, ама членот може да ги гледа твоите мислења. Целта е да не му ги читаш мислењата и пораките, или пак тоа што го пишува на чет, на тој што го „игнорираш“. Се однесува како да не коментирал тој, само пишувам „мислење/порака од игнориран член“ така некако.
Подобро би било тој што ќе го игнорираш да не може да ги чита твоите мислења, а не обратно така нема никаков ефект игнорирањето.
Како да пишам лична порака на некого? Не сфаќам ова разговор започни што е ограничено со букви дали е тоа лична порака или??
Не бе дечки не е така. Пробав колку да видам што е, и нема таква функција како на старата платформа. Сосема нормално ми ги покажува мислењата, ниту пак верувам дека моите ги крие. Нема врска не беше толку битно само ме интересираше каква сврха има тоа копче. Администраторите се криви што не го објасниле ова.