Дури и кога не стои тоа Гостин, не можеш да ги разгледуваш профилите на тие членови. Не знам дали е и овде така, затоа прашувам. Уште нешто, ако админите на тие форуми прифаќаат толку барања за потполно да деактивираат профили, значи се нафаќаат да прават услуги какви што админите на овој форум отворено ни ставиле до знаење дека не доаѓаат предвид. Тоа всушност и не се услуги затоа што секој член треба да има таква контрола врз својот профил. Инаку, не сум сигурна дали е точно дека само админот има таква опција, ќе се распрашам таму.
Ако сакаш да бараш теми, истата постапка, само долу кај „Барај...“ штиклирај „Прикажи ги резултатите како теми.“
Дали може да се избрише профил на форумов? Сестра ми полуде зашто другарките ја откриле која е.Целта и е со истиот имејл да си направи нов профил на форумов.
Зошто одсекогаш па до вчера можеше да се има два потписа, зборам конкретно count down, сега кога сакав само да сменам броењето на годинките на син ми, ми пишува дека потписот има право да содржи само еден линк и една слика.
Кога ќе зачувам некое мислење ми вика: Нацртот е зачуван. Добро, а после кај може да си го најдам мислењето?
Кога ќе ја отвориш таа тема, долу во просторот за пишување мислење ти стои зачувано тоа што си го напишала.
Во право е Ана Пистолеро да бара урл и јас редам со вметнување од интернет. Ако знае некој го молам да ни одговори. Поздрав
Ќе појдеш на профилот твој,од лева страна под сликата имаш број на мислења,имаш следбеници и под него се оние кои ги следиш.
Последна активност: Пред неколку секунди Се зачлени на: 9 декември 2014 Пораки: 92 Допаѓања: 22 Поени од трофеи: 6 ???????????????каде??