Во ,,Твоја содржина,, кога ќе влезеш имаш на располагање 10 страници од мислењата и по секоја десета страница пишува Повеќе.Стишкаш на тоа Повеќе или долу пишува ,,Пронајди постари пораки,,.Стискаш на тоа ,,Пронајди постари пораки,, и ти излегуваат уште 10 страници од мислењата и се така правиш додека имаш мислења и така ќе стигнеш и до твоите први мислења.
Нема таква листа,за жал,само добиваме изветување за тоа кој на нас ни лајкнал мислење,а не обратно,ние на кого сме му лајкнале.
Нема дозвола за промена на корисничкото име на форумот,за жал.Нема таква опција ниту на другите форуми.
Добро кои се троловите кои отвараат чудни теми со чудни наслови??? пример: Care money we don't wanton give Teeth Whitening stayed at lunch I have now Beautiful case are the kid look at the Teeth whitening I was like what like it on a walk stage side said let three it's important to start out at higher level of fitness
Во врска со овие спамовите, зарем не постои некој филтер, кој автоматски би ги блокирал? Се почести се и многу досадни. Искрено, јас престанав да ги пријавувам.
na nekoj angliski forumi ima ovozmozeno menuvanje na nikovi mozebi xen foro skriptata ne e osmislena za toa(menuvanje na nikname)...seedno spam- najlesno da se objasni se onie dosadni "spam/gjubre" poraki so ti doagaat na email, kade so se ubeduvaat da te ubedat da kliknes nesto, da kupish neshto, ili da vneses licni podatoci nekade nekoj angliski forumi koristat pravilo spored koe sto novite akaunti mora da pisat megu 1 do 5 postovi u kontrolirana tema za da dobiat pravo da postiraat vo ostatokot od forumot (pravo na transfer od grupa na "nov clen" vo grupa "celosen clen") osven caption slikata i merkata so prethodno ja imam navedeno, nekoj forumi imaat i merka na zabrana za postiranje na poveke od 10 postovi vo prvata nedela od clenstvoto (so moze drasticno da go namali brojot na novi clenovi na forumov, zatoa i ne ja preporacuvam) isto taka i snabduvanje na forumot so novi/poveke moderatori (koj patem ke citaat pred da brisat bilo sto) EDIT: ako se baniraat individualni IP-ja od spameri toa neveruvam deka ke rodi so plod zaradi toa so mn operatori nudat promenlivo IP, a tuka se i proxy i VPN servisite postavuvanje na zabrana za pristap preku proxy ili VPN moze da im napravi problem okolu pristapot do forumot i na nekoj od postoeckite clenovi (dokolku taa opcija veke ne e aktivna) baniranje na celi IP stringovi sto se nadvor od makedonija (dokolku vi dozvoluva toa serverot lol) isto taka moze da rezultira so namaluvanje na novi clenovi, kako i da onevozmozi na nekoj veke postoecki clenovi da se logiraat na nivniot akaunt dokolku toa go pravat nadvor od drzavata ...toa e se sto mi tekna okolu prevencija na spam otvori go tvojot profil (u tvojot slucaj e ovoj:http://forum.femina.mk/members/pupi-girl.42164/) klikni na kopceto temi i mislenja najdolu imas dva linka: Пронајди ги сите содржини од pupi.girl klikni i razgleduvaj kaj se imas pisuvano Пронајди ги сите теми од pupi.girl
Како се става сега текст на кој кога ќе кликнеш ти излегува линк? За порано знаев, сега ни урл излегува, ни заграда за бришење... Нека ме просветли некој.
Кажете ми, зошто кога цитирам некоја порака која има цитати, не ми ги покажува сите цитати, туку само последното мислење? Се надевам ме разбравте :/ Како пример ќе го земам мислењето над мене на AnaKarenina: Јас ја цитирав цела порака, а ми го покажува само мислењето на Ана Каренина :/ На старата платформа не беше вака.
Покрај начинот што го пиша @AnaKarenina, може да се вметне и вака: напишете го текстот го означувате текстот со маусот се кликнува на линк копчето во полето што се јавува, во URL делот го постирате линкот и вметни направениот линк е обележан со розево текстЛинк Патем, со ова копче , се отстранува линк од селектиран текст (се разбира, доколку го има)
Имаш таква опција кога ќе идеш на опцијата лични податоци , па идеш на твојот профил и тука под сликичката имаш да означиш датум по желба.
Мoже ли некoј дa ми кaже кaквo е тoa следење нс некoј прoфил нa фoрумoв? Штo дoбивaм, aкo следaм некoј? Некoи известувaњa кoгa ќе oбјaви мислење или??