Кога сум пробала да отворам нечиј профил, некој се отвара и можам да гледам мислења и сл. ама кај некои излегува ова "Овој член има ограничување за тоа кој може да го гледа целиот негов профил". Сигурно има некоја опција каде што може да се направи вакво ограничување, сум побарала ама не најдав нешто вакво. Некој?
Кликни на твојот nick во горниот десен агол, па потоа на опцијата "Приватност". Тука има подесувања за тоа кој може да ти го гледа профилот.
@Mihajlo ретко се вклучува на форумот,не може да ти одговори,за жал!Инаку,не е дозволена промена на корисничкото име без разлика колку време си зачленета,такви се правилата на форумот,можеш само нов профил да направиш со друго корисничко име.
Знам јас како стојат работите на форумот, нема потреба од објаснувања. Кога ќе се вклучи, ќе одговори.
Како да го избришам стикерот од бременост и воедно да си ставам нов со возраста на моето бебе, а имам и уште еден претходно, ми пишува грешка дозволена само една слика
Jas ne gledam nikade odgovori od Mihajlo ili moderatori ovde izvesen period. Ne deka nie za nekoi prasanja nemozeme da si pomogneme eden so drug,ama sepak se sirat i netocni odgovori. Do koga ke bide vaka? Ova okolu brisenje na profil i menuvanje na nik,zarem ne citate deka preku 100 pati e odgovoreno? Ili pak si mislime deka moze tokmu za nas ke se smeni praviloto?
Здраво. Нова сум на форумов. Сега кога отворив некои профили пишува Овој член има огринучување за тоа кој може да го гледа целиот негов профил. Е сега прашањето ми е бидејки не можам да се снајдам како и јас тоа можам да го направам и така кој ке може да ми го гледа профилот?
Тоа можеш да го направиш во Приватност кај што е твојот ник горе да прилагодиш кој да ти го гледа целиот профил,а ако направиш така ќе можат да ти го гледаат профилот само оние коишто си ги додала во следени членови на форумот,но и тие исто така тебе де додале во следен член на форумот.
На старата платформа имаше ограничување на бројот на пораки кои можеш да ги примиш и испратиш, па знам дека редовно морав да ги бришам. Дали и сега има некое ограничување?
Мислам дека нема такво ограничување,се создаваат повеќе страници во конверзацијата ако подолго време вртиш еден те ист разговор со денови,на пример и можеш разговори со повеќе членови во исто време да започнеш.Не сум баш најсигурна,ама мислам дека сега има повеќе предности за разговори преку приватни конверзации од порано кога беше на старата платформа.
Знам дека има повеќе предности дека одамна немам бришено, а имам доста страници со разговори. Па затоа да прашам дали уште има ограничување, да знам да си почнам да бришам со време.
Јас ти советувам сепак да избришеш нешто за да не ти се трупаат непотребно разговори во инбокс,па да не можеш да се снајдеш подоцна.
ДОБРО, НЕЛИ ЌЕ СЕ ЗАЧУВУВУВАА ПОРАКИТЕ ВО НАЦАРТИ?! ВЛЕГУВАМ ВО НЕДОКУЦАНАТА ПОРАКА КОЈА СУМ СИГУРНА ДЕКА ПРЕД ДА ЈА НАПУШТАМ ЈА СНИМИВ, И СЕА НИГДЕ ЈА НЕМА КАКО ДА ЈА НАЈДАМ? САКАМ ДА СИ ЈА НАЈДАМ ПОРАКАТА и друга работа: дали се зачивуваат пораките само на одредено време или што е работава?