И мене ми пречат чудава од страна. Мислам дека во секој момент ќе добијам епилептичен напад, скраја да е.
Нека се тргнат, башка на Мозила сум, и така ми е чудно.И плус овие бебенцава.Мразам кога е натрупано.Барем од едната страна да се тргнат.
^И јас прееска го приметив и колку и да е слатко бебчево пак ме иритира рекламава Ептен е претрупано, барем само во категорија Бебе да беше, а не низ цел форум, па и од двете страни...
@oblace1 Јас само знам дека ако не сакаш да читаш нечии мислења одиш на Игнорирај, ама се појавува наместо мислење Ја инорираш содржината од овој член. За обратното, не сум сигурна дека постои.
@Sweet Justice Мислењето може да се избрише само неколку моменти откако е напишано (под услов во меѓувреме никој да не постирал после тебе). Исто така важи и за редактирањето, но тука тоа може да се изврши дури и кога има некој напишано мислење после тебе. Инаку, ако прашуваш за бришење на постари мислење, тоа не може.
super si se bebinjata neznam sto vi smetaat, ubavo e da si vidat povekeeto od nas dodkolku sakame malku podobro da se informirame oklu negata na kozata na nasite najmili....jas do sega sum prezadovolna i epten dobro mi odgovaraat nivnite proizvodi za malata moja
Стварно бе само на овие реклами не реагира. Кликни го адблокот - Block an ad on this page. Кликни на рекламата и блокирај, после и на рекламата од другата страна. Спас.
како се пуштаат слики во пораки кога идам на слики ми пишува вметни урл од сликата? како да пуштам слики од компјутерот? нова сум ве молам кажете ми како?
@jupiter1 Нема таква опција. Ако ти е навистина мораш да споделиш лична фотографија од компјутерот најдобриот начин е да ја претвориш во линк, односно да ја прикачиш на некој сајт за слики и од таму да ја пратиш преку порака, т.е да го пратиш линкот.
Како да се направам да сум оффлајн за корисниците на форумот.Тоа копчето каде пишува "Прикажувај дали сум онлајн" е за оние кои не се членови на форумот.И кога сум логирана на форумот се ми светка тоа зеленкото и ме нервира. Ај,ако знае некој нека пиши.