Како може толку лесно да се банираат корисниците?? Имате банирани членови кои имаат пишувано толку добри мислења?? Зошто ако некое мислење смета може да се избрише мислењето а не цел профил да биде делитиран?! Друга работа е што е исмешно што еден член пријави друг член за банирање и профилот одма се банира. Па сочекај малце може јас сакам да видам што тој член има да каже. И така.
@Sahlene Обично, не е толку лесно да се банира член. За банирање на еден член тој мора да има прекршено некои форумски правила, а притоа е предупредуван повеќе пати, што ако се игнорира и нема поправување, следува бан, кој исто така може да биде и привремен. Не може поради незадоволството на еден член да се банира друг. Да беше така, сите ќе бевме out of this forum
Секогаш и секаде ќе има шпиуни, но нека се прогласат за интернет трол. А, не некои ги мрзи да пишуваат па ај ќе се вреѓаме.
Како се прикачуваат овие кратки видеа (гиф-ови) од пример оваа страна, ама право да се гледаат, не само линк да стои? http://giphy.com/gifs/1iTHixzrRlQtiJfG
Па сигурно би требало емотиконите кај што се, слик, па третото е видео.Оди таму кликни и пробј дали ке можеш да прикачиш.
Па ќе го копираш урл пд фб или јутуб, или трите опции од кај можеш да го ставиш.Ако сакаш песна да пратиш, оди копирај а и прати го.Ако сакаш некое друго ако го има на фб споделено, копи и тука пасте.Од телефон немам пробано.
Видео од мобилен или од комјутер не може да се прикачи. Мора прво да се стави на јутуб или фејсбук или некој друг сајт (само да има сопствена адреса) и потоа е лесно, ко што рече Пол.
Луѓе кај да стиснам,ова малово ми стисна негде на тастатурава и не да ми зумира ,пола не гледам,како да го смалам,зш не сум многу по компјутери
Дa ги прaшaм стaрoседелците тукa.... Кoгa ќе oтвoрaм нoвa темa, кaкo дa нaпрaвaм нaслoвoт нa темaтa дa биде сo bold? И штo знaчи тoa мaлo синo кругче нa некoи теми?
Како да прикачам слика од телефон во приватна порака? Дали мора сликата прво да е ставена на некоја web страница или може директно од галеријата на телефонот?
Во приватна порака, нема опција да прикачиш слика директно од галерија од мобилниот. Слика можеш само да прикачиш доколку ти е на нет, со десен клик кликаш на неа, одиш Copy Image Address и потоа кликаш на икончето за слики и ќe стиснеш Paste во полето кај што ќе ти се појави урл на слика