Kako da stavam link od pesna be luge? Oti ne mi dava Sea stavav od pesna ama ne se pojavuva videoto, linkot mi go pokazvit Se izmenilo nesto dur me nemase ili jas sum zaboravila kako odese rabotata?
Одиш линк кај што пишува, и внесуваш урл, предтоа го имаш копирано и ставаш. А и не мора во линк да кликаш, од јутуб копи и тука одма пасте.
На пример оти не се направат интересни тестови,на пример психолошки така со прашања и интересни одговори? Како на кафе пауза шо имаат. А колумните кај се шо ги снема?
Пошто не се разбирам многу од технологијава,сакам на пр.да ставам слика од децата во мода за клинци и клинцези,е сега прашањето е-како да го покријам лицето со некое смајли на пр.?
Treba da stavite opcija za promena na nick.Sakam da si go promenam da si stavam nekoj drug nick,a nemozam.
Пoследниве некoлку денa темите кaде штo претежнo се oбјaвувaaт фoтoгрaфии кaкo "Феминa гoтвaч" и "ВЛПФ" мнoгу спoрo ми ги oтвaрa. Не сaкa ни дa се лaјкне, ниту пa сликa не мoжaм дa oбјaвaм. Дo интернетoт не е, сигурен сум. Сaмo кaј мене е вaкa?