Ако стиснеш на таа опција веќе нема да добиваш пораки за тој разговор. Јас кога бришам разговори секогаш кликнувам на таа опција.
Оди на твоjот профил, па подесуванja и има опциjа да ти стигнува известуванjе на маил, отштиклираj го тоа и толку
Како да си го најдам мојот одговор во некоја тема што сум пишала одамна а да не ги листам сите страни бидејќи има многу?
Ќе ја отвориш темата и горе во пребарувачот ќе кликнеш каде што пишува барај (ама без да пишуваш ништо таму), доле во испратено од член ќе си го напишеш никот и ко ќе кликнеш барај, ти излегуваат сите твои мислења во таа тема
^И Кечо и Рајт прашаа, а и уште на доста членови ни беше мила и нè интересира. Moжe некој да објасни навистина, што се случи со Макгрл и зошто е банирана?
Кај има канцеларија фемина.мк да дојдеме со транспаренти и да бараме помилување на некои банирани членови?
Беше јавно конфронтирана од многу членови (меѓу кои и јас ) дека лаже. Еве и мене ме интересира доколку е банирана точната причина.
^Da se porodi Ama sigorno napravila nesto pa cim ja banirale.A za stalno e banirana ili privremen ban?
Нема потреба да се навраќам на стари дискусии кои можеби и не се поврзани, барем не директно, со евентуалниот бан. @RainBow е таа која знае нешто поконкретно претпоставувам доколку лицето е банирано.