Jas nikako nemozam da go promenam toa za da ne mi stiga na mail se sto otvaram na forumov ?? Postoi li opcija da go promenam mailot ili neznam sto, ali nesto da napravam posto nemozam mail da si proveram
Таму каде што се одјавуваш, ќе одиш кај опцијата приватност и имаш такви да штиклираш и ќе идеш на третото пишува "Сакам да добивам пораки од форумот" ќе го тргнеш штиклираното од таму и тоа е тоа.
Otstiklirano mi e uste od pocetok i seuste mi stiga na mail Ako moze @RainBow da mi kaze kako da go sredam ova ?
Види го постот од природен што ми пиша мене направи го истото нема веќе да ти стигаат појди во маилот отвори една порака од форумот и најдолу ќе видиш има да не ти стигаат веќе пораки.
Како да го сменам името а ко неможе да се промени би сакала да го избришам овој профил и потоа да направам нов.Благодарам однапред
Дечки, ми се појавило нешто на почетна Скриено катче што е тоа? имаме нова рубрика? Незнаев каде да го поставам прашањево, чинам за тука ќе е....
Може да ми одговори некој каква е таа субјективност што се применува, кога при постови со еден куп националистички навреди, истите се несанкционирани. И се брише селективно (и банира исто така).
не е дозволено значи: ако те фатиме дека имаш следи...! А ќе те фатат ако некој ги сврзал профил а и б и пријавил. Така мислам функционира.
Имав некои следачи ама ги отследив сите. После заследив 4 а ми излегува дека следам 8... ја отварам листата, 4 се... што е поентава?
Можеби тие што си ги следела порано се банирани,па затоа ти излегува дека следиш 8,а не 4,јас имав следено некои коишто сега се банирани,исто и тие мене ме следеа,ама ги отследив затоа што се банирани,но тие мене не можат да ме отследат поради банирањето.Можеби и кај тебе исто се работи за некои банирани членови.Провери си сега повторно во листата колку излегуваат дека ги следиш.
Кои се дозволени екстензи за прикачвање мали видеа на форумов шо не се од други сајтови како јутуб туку директно прикачвање од компјутер/телефон? Зошто се обидов да прикажам видео и ми излезе дека екстензијата не е дозволена па да знам во шо да го конвертирам.