И јас не гледам причина да се затвори тоа катче. Доколку некој сака да си става слики од него, или пак од децата, тоа си е негов проблем. Мене ама баш ништо не ми менува неговото постоење.
Извини ако навредив но јас не гледам никаква позитивна енергија од малите дечиња кои повеќе ми делуваат како оставени на милост и на немилост за секоја будала, манијак или педофил да ги гледа, коментира или нешто друго. Моето дете е мојата душа и немам потреба да ја разголувам секој да може да ја види. Извинување уште еднаш од мене, знам дека не сте глупави но навистина ме налути таквата непромислена постапка.
Па во тоа катче не е само темата за бебиња, има и теми како Модни критики, На срце ми лежи и слично. Пак ќе кажам, секој си е свесен на тоа каде и како што објавува и пишува.
Moite sliki si se izbrisani fala na Rein i vejke ne bi stavila nikakvi sliki voosto na nikoj forum, a dokolku drugite majki si stavaat tva si e nivno, sekoj na svoja odgovornost i neznaci deka i na niv ke im se sluci istoto ... I Bi bilo steta da se trgnat tie drugite od skrienoto katce
Valjda tie sto si objavuvaat vo modni kritiki i onie sto se iskazuvaat vo drugata tema, jas sekako nema da bidam,a i ne e bitno, temata ne sum jas .. taka da administratorite si znaat najubavo .
Леле зар остана нормален човек во последно време? Се тоа болно е во мозокот. Психопати гадни. Уште мислите дека не треба да има смртна казна кај нас? Еве за вакви психопати, педофили болни во паметот, треба да има и тоа јавно бесење. Море нека го фатат на други белја да не им направи. @rose60 игнорирај такви болни личности, ич не им се замарај на небитни пораки. Периодов гледај си го детето со 4 очи отворени и бркај си работа. За такви болни идиоти има посебно место, ич не му се секирај... Значи форумов е демнен од манијаци, педифили и болни личности. Пазете си сите.
Ај да си прашам,може е глупо ама не сум во тек јас Се почесто периодов еве кога ќе стиснам лајк на постовите од феминките ,ми излегува нешто "сигурно ти се допаѓа ова мислење" до скоро никогаш не ми се појавуваше вакво нешто и затоа сум демек изненаџена
@Someonespecial @Kukla994 ух,мистеријата конечно е решена ама од кај да знам јас,човек на се ќе помисли,и затоа си прашав тенкју девојки
Sega pred malku nemozev da se najavam.Mi veleshe deka korisnik so moeto ime ne postoi.Shto se slucuva?
На старата платформа ако не го испратиш мислењето имаше опција да го зачуваш. Постои и сега тоа, бидејќи барав, но никаде не можев да најдам? Се надевам ме сфативте.
Порано имаше можност да го зачуваш мислењето и можеше да го објавиш и по една недела, но очигледно не постои таа опција повеќе. Благодарам во секој случај.
@Chica.Loca Не мора ништо посебно да правиш, само започни да го пишуваш мислењето и пр. ако се исклучиш или отидеш на друга тема, кога ќе се вратиш на темата каде си почнала да го пишуваш мислењето, тоа долу ќе си стои, обоено во светло сиви букви, се додека не кликнеш со курсерот на него и пак ќе си биде, како што си пишуваш мислење, активно за да допишеш што сакаш и да го испратиш
Модератор се станува ако администраторите така одлучат и те назначат ама администраторите никаде ги нема. Изгледа ќе си останеме вака...